Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Hotel Kráľová*** s wellness Živá hudba a oddych v lone nádhernej prírody.

55
89 €
198 €

Kúpené
60x
Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (8)

4,43/5Skvelé
Hodnotené 8x
5

Tento víkend sme sa vrátili aj s manželom z pobytu na Kráľovej. Sme radi, že sme spoznali toľko milých ľudí zamestnaných na jednom mieste. Málokedy sa stane, že sa človek stretne s takým záujmom. Musím pochváliť aj veľké pečené prasiatko, čo bol pre nás skutočný zážitok. Zažili sme to prvý krát a živá hudba tomu ešte pridala na kvalite. Takisto sme prvý krát v živote jedli 7 kilového úhora, ktorý bol pripravený ako prekvapenie. Nebudem ďalej vypisovať, ale jedno chcem povedať ... Málokde sa stretnete s tým, že Hotel chce hosťom poskytnúť taký program a spomienky ako to urobili na Kráľovej. Ja aj manžel vrelo odporúčame! A ďakujeme aj touto cestou.

12.11.2014
5

Minulý rok sme boli aj s partiou na Silvestra. Keď som videla ponuku tohtoročnú, ľutujem, že nám to kvôli práci znova nevyjde. Vrátili sme sa aspoň na wellness, čo bolo super rozhodnutie. Hotel Kráľová sa nám už stal zvykom a je úžasné vidieť, ako sa každý rok služby i Hotel samotný zlepšuje. Tešíme sa zase o rok a dúfame, že znova aj na Silvestra.

2.12.2014
0

My sme boli na pobyte minulý rok a boli sme veľmi sklamaní, nakoľko v celom hoteli bola zima, voda v bazéne studená, izby špinavé a nezariadené. V kuchyni mačky. Tento hotel ma dlhu, rozbitú prístupovú cestu.

17.12.2014
5

Super relaxačný pobyt v milom hotelíku v asi najkrajšom kúte stredného Slovenska. Kubánska zábava bola fajn, ale mrzí ma, že sme nezažili ľudovú. Tak ako som sľúbila, určite budem musieť dotiahnuť celú našu kanceláriu na pobyt, ktorý musia zažiť! S vrelým pozdravom, Katka.

18.12.2014
5

Dneska sme prišli z pobytu a musíme uznať, že pri nákupe a cene 99Eur sme pochybovali o kvalite. Teraz som nadmieru rada, že sme sa rozhodli ísť a zažiť spojenie kúzelných ľudí s kúzelným miestom. Málokde sa to stáva, že by som sa aj so sestrou zhodla, že niet čo vytknúť. Verím, že snaha ľudí, ktorí nás sprevádzali pobytom sa stane nosným pilierom pre tento Hotel a jeho povesť. Sme si isté, že sa vrátime! :))))

21.12.2014
5

Venujem poklonu a skladám klobúk pred Hotelom Kráľová! Vynikajúci pobyt a tak kvalitná kuchyňa, že to sa málokde vidí. Prvý krát sa nám stalo, že sme videli verejne vzdať hold kuchárovi iným hosťom. Veľmi milé. K už jednému potlesku pripájame ten náš. :))

8.1.2015
1

7.4.2015
5

Táto recenzia nemá slovné hodnotenie.

7.4.2015
Zobraziť všetky recenzie »
89 €
198 €

Kúpené
60x
Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

50
50
50