Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Raw kakaové produkty. Chutné a zdravé "super potraviny " ktoré vám zaručene dodajú energiu a doplnia minerály a vitamíny.

40
Popis ponuky

O zľave

Kakao je známe ľudstvuvyše 2000 rokov a bolo aj ako nazývané "potrava bohov". Starovekí Mayovia a Aztéovia ho využívali pri liečení a nápoj pripravený z kakaových bôbov mohli piť iba vládcovia. Po tom čo sa však kakao dostalo kakao v stredoveku aj do Európy, stalo sa obľúbenou pochúťkou nie len kráľov. Cenené boli okrem jeho lahodnej chuti aj jeho afrodiziačné účinky. Kakaové boby však môžu ponúknuť oveľa viac.

Bôby kakaa v sebe ukrývajú mnoho cenných látok, vitamínov a minerálov akými sú horčík, železo, zinok, meď a mnohé iné. Okrem toho obsahuje kakao aj vysoké antioxidačné účinky, ktoré sa vyrovnávajú bobuliam Acai alebo čučoriedkam.

Je vedecky dokázané, že látka Theobromin nachádzajúca sa v kakau:

  • stimuluje centrálny nervový systém,
  • uvoľňuje svalstvo a rozširuje cievy,
  • napomáha znižovanie krvného tlaku,
  • stimuluje srdce
  • pôsobi povzbudivo

Kakao vás nielen dobije energiou a zlepší dokonca náladu! Obsahuje totiž látky fenyletylamín, ktorý pomáha pri depresiách a aj trypofan, ktorý je nazývaný aj hormón dobre nálady.

Liečivé účinky kakaových bôbôv vám ponúkame v nasledujúcich BIO raw kakaových produktoch.

RAW Nepražené kakaové bôby BIO

Tieto "surové", nepražené kakaové bôby sa iba fermentujú na slnku, a tým si uchovávajú prirodzený obsah enzýmov a ostatných antioxidačných látok.

Zloženie

  • 100% nepražené BIO kakaové bôby
  • Hmotnosť: 100g
  • Krajina pôvodu: Guatemale

Použitie

Z nepražených kakaových bôbov môžete vyrábať napr. Mandľovo-kakaové mlieko, kakaový krém z datlí a konopného semienka, kakaové guľôčky s kokosovým maslom a mnoho ďalších pochutín - alebo je chrúmať proste len tak - ako "oriešky" s neodolateľnou horkou chuťou.

Skladovanie: Skladujte v suchu v uzavretom obale

RAW Nepražené drtené kakaové bôby BIO

Tieto "RAW" kakaové kúsky sa získavajú drvením celých nepražených kakaových bôbov. Drvené bôby sú chrumkavé a vďaka svojej čokoládovej chuti sa používajú na priamu konzumáciu alebo na obohatenie rôznych pokrmov. Sú cenené a vyhľadávané pre svoje jedinečné chuťové vlastnosti a vysokú kvalitu.

Zloženie

  • 100% BIO RAW nepražené drvené kakaové bôby
  • Hmotnosť: 250 g
  • Krajina pôvodu: Guatemale

Použitie

Drvené bôby sú vhodné do cereálií, smoothies, jogurtov, zmrzliny, alebo ich môžete konzumovať priamo.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 30 ° C a relatívnej vlhkosti 60%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

RAW Kakaový prášok BIO

Raw (surový) kakaový prášok sa získava z nepražených kakaových bôbov. Pri výrobe sú bôby jemne melú za nízke teploty, aby zostali zachované pôvodné nutričné látky a vône. Východiskovou surovinou pre získanie kakaového prášku sú jedny z najcennejších kakaových bôbov Arriba. Tie sa vyznačujú mimoriadnymi chuťovými vlastnosťami, prevláda chuť tropického ovocia s kvetinovými tónmi.

Zloženie

  • 100% BIO prášok z kakaových bôbov Arriba Nacional
  • Hmotnosť: 250 g
  • Krajina pôvodu: Peru

Použitie

Raw kakaový prášok je skvelou a praktickou ingrediencií pre výrobu všetkých čokoládových a kakaových pokrmov, nápojov a dezertov, pretože sa chová ako bežný kakaový prášok. Môžete ho použiť v rade chutných receptov na dezerty a nápoje - napr. Mandľovo-kakaové mlieko, kakaový krém z datlí a konopného semienka, kakaový krém z kakaového masla, kakaovo-kokosové guľôčky s medom a kokosovým maslom a mnoho ďalších.

Skladovanie: Skladujte v suchu v uzavretom obale

RAW Nepražená kakaová hmota BIO

RAW kakaová hmota sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Výroba RAW kakaovej hmoty prebieha za nízkej teploty, a tým si hmota uchováva nielen skvelé chuťové vlastnosti, ale aj významné nutričné prvky vrátane aktívnych enzýmov.

Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády. Býva tiež označovaná ako 100% čokoláda a ocenia ju všetci, ktorí preferujú prírodné nespracované potraviny. Avšak môžeme ju použiť aj v kuchyni pri príprave cukroviniek.

Zloženie

  • BIO RAW kakaová hmota, kúsky
  • Hmotnosť: 250 g
  • Krajina pôvodu: Peru

Použitie

Kakaová hmota slúži ako základná surovina na výrobu čokolády. Môžete ju jesť len tak alebo pridať do pokrmov, ktoré máte radi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečenie i varenie.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti 50-60%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Nepražené kakaové maslo BIO

RAW kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty získanej z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa vykonáva za nízke teploty - nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilný, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.

Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ich používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku - zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.

Zloženie

  • BIO RAW kakaové maslo, kúsky
  • Hmotnosť: 250 g
  • Krajina pôvodu: Peru

Použitie

Kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), do čokoládových poliev (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na smaženie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti 50-60%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
3,90 €
6,50 €

Kúpené
553x
Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
3,90 €
6,50 €

Kúpené
553x
Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

44
Práve prezerá 37 ľudí
Práve prezerá 36 ľudí
67
Práve prezerá 114 ľudí
80
Práve prezerá 40 ľudí