Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Luxusný wellness pobyt v čarovných Piešťanoch s polpenziou, masážami a transferom do kúpeľov.

57
Popis ponuky

• 2x ubytovanie pre 2 osoby v dvojlôžkovej izbe Classic s balkónom
• 2x bohaté raňajky formou bufetových stolov
• 2x servírovaná večera pre 2 osoby, polievka a výber z 3 druhov hlavných jedál
• 1x20 min. luxusná aromamasáž alebo masáž „Kleopatra“ pre krásu dámy
• 1x20 min. masáž „Znovuzrodenie“ alebo masáž chrbta pre pána
• wellness pre 2 osoby počas otváracích hodín od 10:00 - 18.00 hod. (sauna, jacuzzi, relaxačná miestnosť)
• denne 2x transfer zdarma do Kúpeľov Piešťany na možnosť využitia kúpeľných procedúr: bahenné kúpele, zrkadlisko, termálne bazény, otvorene celodenne, alebo len na prechádzku po kúpeľnom parku
• 10 % zľava na masáže a luxusné celotelové zábaly (bahenné zábaly, medové masáže, masáže „Malibu“, škoricové a de-luxe čokoládové zábaly, anticelulitídne a detox balíky)
• biliard neobmedzene grátis v lobby bare hotela, šachy, spoločenské hry
• Wi-Fi pripojenie neobmedzene zdarma počas celého pobytu
• parkovné s 30% zľavou v stráženom areáli hotela.
Popis zariadenia

GRAND HOTEL RESIDENCE**** luxusný butikový hotel v Piešťanoch. 
Ponúka maximálny komfort, bezpečné služby a domácu atmosféru s vynikajúcimi službami. Grand Hotel Residence je butikový hotel v slávnom kúpeľnom meste Piešťany s 200-ročnou históriou liečby pohybového aparátu. Hotel je polohou v prírodnej zóne pri rieke Váh a jazere Sĺňava, len 15 min. pešo po hrádzi pri vode do kúpeľného centra a 5 min. pešo od Areálu vodných športov a pláží WAKE SOUL Ratnovská zátoka. Samotná poloha predurčuje hotel ako miesto pre tých, ktorí potrebujú v komornej a bezpečnej atmosfére menšieho luxusného hotela s kapacitou do 50 hostí si oddýchnuť od zhonu, roboty, stresu a denných povinností. Služby poskytuje len pre ubytovaných hostí v ohradenom areáli a všade vládne kľudná atmosféra s wellness hudbou pre dokonalý relax. V lete pribudnú na terasách večerné koncerty pri dobrom vínku, grilovaných špecialitách, v záhradách je sedenie pod stromami pre kľud pri čítaní a speve vtákov, na zadnej záhrade sú vírivky a opaľovacie lôžka a terasa. 
Hotel je aj prvým DETOX hotelom zameraným na 5D DETOX pobyty all inclusive so špeciálnym 5D Detox programom podľa svetových DETOX kliník. Vrátane Inbody analýzy zloženia tela, ktoré si môžete k pobytom doobjednať. V ponuke sú i relaxačné, luxusné, romantické pobyty ale i liečebné kúpeľné pobyty s procedúrami . Hotel má vlastné butikové wellness centrum, ktoré rezervuje hosťom privátne pre maximálny komfort a bezpečnosť , takisto je v hoteli centrum na bahenné procedúry a vlastné masérske centrum s viac ako 20 druhov liečebných a relaxačných masáží, beauty ošetrenia a detox procedúry. Denne je 2x zabezpečený transfer bezplatne do neďalekých kúpeľov, kde v kúpeľoch radi pre svojich hostí rezervujeme termálne a bahenné kúpele. 
GRAND HOTEL RESIDENCE - chce zabezpečiť pre hostí to naj... oddych, kľud, bezpečné, privátne a nerušené služby pre maximálne pohodlie.
Ďalšie informácie

Po zakúpení je nutná rezervácia v Grand Hoteli Residence **** , Odborárska 7 Piešťany, 92101 

Kontaktné údaje: 
tel. č.: +421 903 312 651 resp. +421 33 7726646
e-mail: hotel@sergijo.sk 
web: https://www.hotelresidence.sk/
LUXUSNÝ WELLNES POBYT: ČAROVNÉ PIEŠŤANY s polpenziou, masážami, wellness a transferom do kúpeľov 125 €292 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
LUXUSNÝ WELLNES POBYT: ČAROVNÉ PIEŠŤANY s polpenziou, masážami, wellness a transferom do kúpeľov

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť