Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Športová masáž s prvkami Relax masáže - podľa výberu partií klienta v dĺžke 30 min.

20
Popis ponuky

Športová masáž prináša uvoľnenie a podporuje naše zdravie. Pozostáva zo systematického hladenia a aplikovania tlaku na mäkké tkanivo celého tela. Jej cieľom je vyvolať stav celkovej relaxácie, hĺbkové uvoľnenie, odstraňuje vysilenosť a svalové kŕče. Lieči stres, napätie a citové traumy. Kombinácia dvoch partií podľa výberu klienta.
Na zvláčnenie pokožky sú používané kvalitné oleje a krémy. Ruky maséra sa pohybujú plynule po celom tele masírovaného, kedy dochádza k účinku liečivej energie dotyku.
Popis zariadenia

Doprajte úľavu svojmu telu aj duši

Viete ako v dnešnej uponáhľanej dobe, plnej stresu a zhonu relaxovať? Urobiť niečo pre seba tak, aby si vaše telo naozaj oddýchlo? Pre niekoho je relax sledovanie televízie, čítanie alebo počúvanie hudby, ktoré môže byť veľmi osviežujúce, ale iba pri naozaj hlbokej relaxácii akou je napríklad masáž, môžeme prežiť úplný, fyzický, duševný a emocionálny pokoj a relax. V Relax Studiu Danillo pokoj rozhodne nájdete.

Relax Studio Danillo ponúka celotelové masáže od relaxu cez športové a ayurvédske masáže až po masáž tváre. V štúdiu nájdete skvelý pokoj, relax, pohodu. Môžete si sami vybrať svoje obľúbené skvelé oleje, masáž 4 rúk, duo masáž alebo masáž spolu s partnerom. Prínos relaxačnej masáže je obrovský, dokonca aj vtedy, ak relaxujeme krátko. Napätie a stres vyvolávajú vo svaloch chemické reakcie, ktoré vedú k bolestiam. Ak sme unavení a vyčerpaní, nič sa nám nedarí, vtedy nás často pohltia duševné a emocionálne problémy. Dokonalá relaxácia uvoľní napätie vo svaloch. Ak ju zaradíte do svojho programu, odstránite tak svalové napätie, ktoré vzniká nadmerným zaťažovaním svalov a môže viesť k nevyváženému postoju a reakciám. Uvoľniť sa v dnešnej dobe je veľmi zriedkavé a výnimočné. Fyzická a emocionálna stránka človeka sú jeho neoddeliteľnou súčasťou.

Urobte si z masáže luxusný zážitok s panenskými olejmi a úžasnými vôňami éterických olejov. Všetky masážne oleje sú bohaté na esenciálne oleje. V Relax Studio Danillo sa používajú esenciálne oleje bohaté na terapeutické účinky bez podráždenia pokožky. Vegan Friendly, netestované na zvieratách a s použitím 100% prírody.

Ďalšie informácie

Po zakúpení je nutná rezervácia v Relax Studio Danillo 

Hrobákova 1633/1 Bratislava, 851 02
tel. č: +421 919 074 858
e-mail: masaze.danillo@gmail.com
web: http://www.masaze-danillo.sk/

12 €
15 €

Kúpené
6x
Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
12 €
15 €

Kúpené
6x
Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť