Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Rodinný pobyt v Aqua Sport Hotel*** s neobmedzeným vodným, saunovým svetom, detským centrom a stravou.

Popis ponuky

AQUA SPORT HOTEL*** je novootvorený, moderný hotel v blízkosti centra Púchova. Poskytuje ubytovanie jednotlivcom, ktorý hľadajú aktívny oddych, ale je vhodný aj pre bussines klientelu. Hotel je súčasťou multifunkčného objektu s prepojenosťou služieb a preto dokážeme uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Ubytovanie poskytujeme v 24 dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky a troch apartmánoch. Všetky izby majú vlastný balkón a výhľad na rieku. Izby sú vybavené manželskou posteľou s možnosťou oddelenia, gaučom, dostatočným úložným priestorom, TV, vlastnou kúpeľňou a WC. K dispozícii je taktiež WIFI pripojenie, minibar.

Wellness centrum očarí svojou rozlohou, vybavením, moderným dizajnom a dostupnosťou. Je určené pre ľudí, ktorí potrebujú zrelaxovať po namáhavom dni, hľadajú oddych, či spríjemnenie voľných chvíľ. Určite si však prídu na svoje aj rodiny s deťmi, nakoľko wellness disponuje detským bazénom a vybaveným ihriskom aj pre najmenšie detičky. Vo wellness centre sa nachádza plavecký bazén, sedací bazén, vírivka, ležadlá a tak isto aj bufet s občerstvením. Súčasťou wellness centra je aj saunový svet, v ktorom sa nachádzajú 4sauny, odpočiváreň, vyhrievaná lavica, ochladzovací bazén, kneippov kúpeľ.

Komplex Športcentra Púchov ponúka nespočet príležitostí na šport i zábavu aj pre tých najmenších.

Detské zábavné centrum Džungľa park je rajom pre vašich najmenších. Rôzne časti detského centra sú prispôsobené veku detí. Baby centrum určené deťom do 6 rokov je plné preliezok, hojdačiek, šmykľaviek a rôznych atrakcií prispôsobených ich veku.

Časť určená deťom starším než 6 rokov ponúka pirátske hrady so vzduchovými delami, trampolíny, šmykľavky, hojdacie mosty, húpačky, guličkové bazény a mnohé iné.

V rámci kupónu sú v cene raňajky formou bufetových stolov a večerné menu, ktoré si vyberáte zo 6 druhov.

Multifunkčný komplex poskytuje množstvo príležitostí na relax i profesionálnu hru:

  • FITNESS
  • BOWLING
  • BADMINTON
  • TENIS

126 €
129 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
126 €
129 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť