Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vyskladajte si 4* pobyt v Trenčianskych Tepliciach podľa vašich predstáv (až do apríla 2021).

Popis ponuky

Wellness hotel Panorama**** ponúka komfortné a moderné ubytovanie v 70 priestranných izbách a 1 apartmáne, ktoré uspokoja potreby i toho najnáročnejšieho klienta. Hotel je vybavený i wellness centrom, kde nájdete bazén, sauny, whirlpool, ľadové vedro, vodné kúpele a mnoho ďalšieho. Vybrať si tiež môžete zo širokej ponuky masáží. V hoteli sa tiež nachádza reštaurácia Tilia, lobby bar Salvia a záhradná terasa. Samozrejmosťou je kamerou sledované parkovisko a internetové Wi-Fi pripojenie.

Všetky izby sú komfortne vybavené moderným nábytkom a spolu s celým interiérom ponúkajú všetkým návštevníkom najvyššie pohodlie. Hotel Panorama**** disponuje izbami Standard, Comfort, Superior a moderne vybaveným apartmánom.

Ochutnajte špeciality šéfkuchárov. Všetky pokrmy sú pripravené len z kvalitných a vždy čerstvých surovín, ktoré pre vás, so šikovnosťou kuchárov, zaistia nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. Cieľom je ponúknuť pokrmy slovenskej a medzinárodnej kuchyne na najvyššej úrovni. Samozrejmosťou je i široká ponuka nápojov vrátane kvalitných vín.

Gastronómia ponúka široký výber jedál zameraných na zdravú výživu, pre mlsné jazýčky vytvoria kuchári rozprávku na tanieri.

Nechajte sa hýčkať vo wellness centre hotela PANORAMA**** v Trenčianskych Tepliciach, v oáze pokoja, ktoré je tu pre vás v priebehu celého roka. Wellness hotel Panorama**** neponúka len kvalitné ubytovanie a špičkovú gastronómiu, ale aj široké spektrum wellness služieb pre váš dokonalý odpočinok.

Wellness so zážitkovým bazénom, saunovým svetom s Kneipovým kúpeľom, či tropickým dažďom. Nájdete tu množstvo masáží, relaxačné lehátko Shiatzu na upokojenie a vymasírovanie a veľa ďalších príjemných procedúr, z ktorých si určite každý vyberie.

  • Relaxačný bazén - využívaný na vodnú liečebnú gymnastiku, s množstvom vodných atrakcií - protiprúd, masážne trysky, vodné gejzíry, masážne lavice a pod. Rozmery 9 x 5 x 1,3 m s teplotou cca 30 - 31 °C

  • Fínska sauna - hypertermický kúpeľ vzduchom, ktorý zbaví váš organizmus škodlivých látok, posilní imunitný systém, urýchli metabolizmus, s teplotou vzduchu 85- 1 00 °C

  • Ľadové vedro
  • Parná sauna - relaxácia pri 100 % vlhkosti a teplote 50 °C
  • Bylinná aróma sauna - pôsobenie byliniek na odbúranie stresu
  • Vodné kúpele - podvodná masáž, tradičná vodoliečba či perličkový a vírivý kúpeľ
  • Tepidárium - oddychová a relaxačná miestnosť s vyhrievanými sedadlami a príjemnou relaxačnou hudbou

  • Široká ponuka masáží - detailný popis nájdete tu

Trenčianske Teplice a okolie vyžarujú jedinečné kúzlo v každom ročnom období, z nich každé ponúka návštevníkom týchto známych kúpeľov neopakovateľnú atmosféru a veľa nezabudnuteľných zážitkov. S ohľadom na prianie našich hostí pripravujeme poldenné a celodenné výlety do okolia za poznaním nášho krásneho kraja a získaním jedinečných zážitkov, z ktorých sa budete ešte dlho tešiť.

Trenčianske Teplice

Trenčianske kúpele patria medzi najstaršie a najnavštevovanejšie kúpele na Slovensku. Kúpele sa nachádzajú v prostredí Strážovských vrchov a práve vďaka ich skvelej a zaujímavej polohe sa tiež nazývajú „perla Karpát“. Trenčianske Teplice sú významným kultúrny centrom, v ktorom sa usporadúvajú rôzne národné i medzinárodné akcie. Hudobné leto je najstarším medzinárodným festivalom komornej hudby v strednej Európe. Medzi najpopulárnejšie akcie kúpeľov patrí filmový festival.

Výlety a prechádzky po okolí

Okolie ponúka množstvo skvelých miest, ktoré naozaj stoja za to navštíviť. Ten, kto dáva prednosť kľudu a romantickým prechádzkam v tichom prostredí mestského parku, by sa mal prísť pozrieť na jeseň alebo na jar, kedy príroda dáva na obdiv celú farebnú paletu farieb. Naopak ten, kto vyhľadáva rušný spoločenský život, by mal prísť do Trenčianskych Teplíc v lete.

Možnosť využitia výletov do okolia so sprievodcom: peši/na bicykli/nordic walking. 5 osôb je minimálny počet účastníkov na každú akciu. Pri vyššom počte účastníkov podľa dohody.

Vyhliadkové lety

Letecký klub Dubnica vám prináša možnosť potešiť sa pohľadom na krásu regiónu z vtáčej perspektívy. Môžete si zvoliť jednu zo štandardných letových trás alebo si dohodnúť trasu vlastnú. Lety prebiehajú v športových letúňoch riadené skúsenými pilotmi, ktorí Vás počas letu upozornia na všetky zaujímavé a významné miesta, ktoré by ste mali vidieť.

Cyklistika

Cyklotrasy vedúce kúpeľnými lesmi v okolí Trenčianskych Teplíc sú ideálne na výlety na bicykli. Jednotlivé trasy sa líšia obtiažnosťou, vedľa jednoduchých nájdete aj tie náročnejšie a preto si vyberie každý cyklista. Môžete si zobrať vlastný bicykel, ale ak nie, máme pre vás pripravený kvalitný bicykel aj s výbavou.

Zapožičanie bicykla + prilba (1 hod.): 3 €/osoba. Zapožičanie bicykla + prilba (10:00 - 18:00 hod.): 6 €/osoba / deň

Nordic walking

Spojenie tejto populárnej aktivity a nádhernej prírody vytvára ideálne podmienky pre dosiahnutie dokonalej rovnováhy medzi Vaším telom a mysľou. Nordic walking, alebo športová chôdza je veľmi príjemnou pohybovou aktivitou, ktorá sa hodí doslova pre všetkých.

Paličky Nordic - walking (1 hod.): 2 €/osoba. Paličky na celý deň (10:00 - 18:00 hod.): 4 €/osoba

Lyžovanie

Milovníci zimných športov môžu vyskúšať zjazdové lyžovanie i bežky v neďalekých lyžiarskych centrách (Čičmany, Mojtín, Zliechov...). Hotel môže zaistiť celodenné alebo poldenné skipasy.

Jazda na koni

Prežite výborný deň jazdou na koni v neďalekých Motešiciach, kde sa nachádza jazdecký areál. Pokiaľ ste začiatočníci, sú vám k dispozícii služby skúsených trénerov. Ak máte jazdecké skúsenosti, môžete si na koni vyjsť bez ďalších jazdeckých lekcií a vychutnať si miestnu prírodnú krásu.
50 €
50 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
50 €
50 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť