Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Permanentne krásna, permanentne obdivovaná vďaka permanentnému make-upu.

Salón Mona
0 / 5
35
Popis ponuky

Je to potešenie – v prvom rade vaše a v tom druhom aj potešenie vášho okolia. Permanentne krásna, permanentne obdivovaná. Bez líčidiel a predsa s nimi. Objavte tajomstvo trvalej vizáže, ktorá vám ušetrí kopec času i peňazí. Permanentný make-up je metóda dlhodobého a trvácneho líčenia. Pomocou špeciálnych pigmentov a ihiel sa vpravuje do pokožky a predstavuje vynikajúce riešenie pre dámy, ktoré chcú vyzerať vždy vynikajúco, bez ohľadu na situáciu.

Správne aplikovaný permanentný make-up je úplne prirodzený a vytvára svieži a mladistvý vzhľad. Farbu a tvar tetovaných miest je možné prispôsobiť požiadavkám klientky.

Počas ošetrenia sú používané iba prírodné farbivá, ktoré sa po čase vstrebú do pokožky a permanentný make-up začne postupne blednúť, až napokon úplne zmizne. Tento proces prebehne vo väčšine prípadov v období 2 - 6 rokov, je to však individuálne.

Takýto trvácny make-up je navyše odolný voči vode, potu, neprekáža pri športe, ani na pláži. Je možné docieliť ním korekciu niektorých nedokonalostí, či dokonca zvýrazniť alebo potlačiť niektoré časti tváre.

Lilis, to sú úplne normálne baby, ktoré pracujú pod jednou strechou. Okrem názvu salónu ich spája aj fakt, že svoju prácu majú rady a baví ich.

Od vyzniku v roku 2011 mali možnosť česať modelky na Bratislavských módnych dňoch, pripravovali na fotenie nominantky ankety Slovenka roka. Spolupracovali na viacerých podujatiach s Fashion TV a na konte majú aj množstvo módnych prehliadok a fotení reklamných kampaní. Spolupracujeme s rôznymi časopismi a každoročne sa vzdelávame prostredníctvom Akadémie L’Oréal Professionnel.
39 €
60 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
39 €
60 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

51
29