Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Mimovoľný únik moču – ambulantné laserové riešenie bez nutnosti hospitalizácie.

28
Popis ponuky

Aj uvoľnenie pošvových stien dokáže poriadne zamávať s našou fyzickou a psychickou pohodou a za dverami spálne aj s intímnym životom. A úplne zbytočne.

Práve sa s priateľmi schuti smejete na dobrom vtipe. A zrazu to príde. Nechcene si „cvrknete“. Očerveniete a zvyšok večera bojujete sama so sebou a svojim problémom. Tenis s kamarátkou, na ktorý ste každý utorok pravidelne chodievali, však už po niekoľký krát preventívne rušíte, lebo behanie po kurte končí rovnako. V podstate, akákoľvek menšia či väčšia fyzická námaha. Dokonca aj kýchnutie. Špeciálne cviky a lieky nepomáhajú a rôzne diskusné fóra na tému riešenia inkontinencie moču vás len vystrašia. Lenže, zdôveriť sa s problémom sa vám zdá trápne. Veď výsmech potrebujete počuť čo najmenej. A tak mlčky obetúvate fyzickú a psychickú pohodu. Hanblivosť víťazí nad sebavedomím.

NEDOVOĽTE HANBLIVOSTI VYHRAŤ

„Práve ostýchavosť hovoriť o chúlostivom probléme, ale aj strach z následkov invazívnych zákrokov, za ktorými často ženy vidia len chirurgický nôž, ich vedie k tomu, že sa snažia neriešiť problém. Pritom neželaný únik moču, tzv. stresová inkontinencia, ale aj vaginálny relaxačný syndróm, teda uvoľnenie pošvových stien, ktorý sa podpisuje pod zhoršenú kvalitu sexuálneho života, trápi počas života skutočne veľké percento žien.“

Ošetrenie nie je možné vykonávať počas menštruácie, gravidity a neodporúča sa ani počas laktácie. Samotné ošetrenie trvá cca 20 minút. Klientka odchádza domov bezprostredne po ošetrení a vykonáva bežné denné či pracovné aktivity, avšak 24 hodín po ošetrení je nutné vyhýbať sa nadmernej fyzickej aktivite. Odporúča sa 7- dňová sexuálna abstinencia, nie je potrebná pracovná neschopnosť.

Optimálne je absolvovať 3 ošetrenia v intervale raz za 4-6 týždňov, udržiavacie ošetrenie raz za rok, resp. individuálne aj častejšie.

GYNPOL clinic pomáha ženám tento problém liečiť najmodernejšou metódou, bezbolestne a bez skalpela – vaginálnym laserom MonaLisa Touch, s patentovanou technológiou.„Výsledky sú vynikajúce, bez ohľadu na vek ženy,“ MUDr.Peter Petrykowski

Zobraziť menejZobraziť viac
179 €
250 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
179 €
250 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť