Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kupón v hodnote 100 € na všetky jedlá z reštaurácie Husacina u Galika.

25
Popis ponuky

Husacie a kačacie hody z Grobu v reštaurácii, u vás doma či kdekoľvek inde. Odber so sebou (take away) alebo dovoz až k vám.

1. Spočítajte si približný počet hostí

2. Na webstránke reštaurácie si vyberte v jedálnom lístku aspoň orientačne, aké menu by ste si chceli objednať

3. Na základe ceny vybraného menu a počtu osôb získate približnú hodnotu Vašej objednávky v pôvodnej cene

4. Vydeľte túto hodnotu sumou 100 € a získate počet kupónov, koľko by ste si mali kúpiť, zaplatíte za každý kupón nie 100 € ale 75 €

5. Zakúpte si kupóny

6. Následne odporúčame rezerváciu konkrétneho termínu, s uvedením približného počtu osôb

7. Minimálne tri dni pred rezervovaným termínom je potrebné upresniť konkrétnu objednávku - presný počet osôb a vybrané menu

8. V termíne rezervácie už len prídete a vychutnáte si nezabudnuteľnú grobskú gurmánsku lahôdku

U Galika v Slovenskom Grobe ponúkajú vychýrenú husacinu a ďalšie typicky grobské jedlá. Prajeme vám prežiť pocit úžasného gurmánskeho zážitku grobskej kuchyne, ktorá je husacinou preslávená.

Všetky cesty vedú do Ríma, ale Grobania vedia, že tie husie vedú do Slovenského Grobu, ktorý je najviac vychýrený povestnou husacinou. Rozvoniavajúca pečená hus rozplývajúca sa na jazyku a vyše storočná tradícia láka vo veľkom návštevníkov. Každý rok ich sem priemerne príde viac ako 350 000.

Originálna a štýlová reštaurácia s celoročnou prevádzkou Husacina u Galika. Funguje 24 rokov a svoj kredit si vybudovala stabilne vynikajúcim jedálnym lístkom a jedinečnou domáckou atmosférou.

Reštaurácia Husacina u Galika sa nachádza v dedinke Slovenský Grob, len 15 km od Bratislavy v okrese Pezinok. Ponúka neobyčajný gurmánsky zážitok na husacích hodoch a najlepšej husacine na Slovensku. Návštevníci si tu môžu vybrať z bohatej ponuky pravých grobských špecialít - pečené husi, pečené kačice a lokše pripravované na viacero spôsobov a iné gazdovské špeciality. Príďte preto aj Vy okúsiť jedinečnú chuť chrumkavej husacinky alebo iných jedinečných špecialít.

Je zameraná na prípravu a podávanie skutočných gurmánskych lahôdok, ktorými sú pečené husi, pečené kačice a lokše. Jedlá sa pripravujú podľa rokmi overených receptúr vychádzajúcich z tradície a chrumkavé husi a kačice sa pečú v hlinených pekáčoch.

Na vopred dohodnutú objednávku vám mimo husacích špecialít pripravia aj pečené prasiatko, vegetariánske jedlá podľa vlastného výberu a špeciality slovenskej kuchyne. Ak niekto neodolá sladkostiam, určite ho poteší chutná jablkovo-maková alebo jablkovo- tvarohová štrúdľa.

Reštaurácia je otvorená denne, po celý rok aj pre neobjednaných hostí. Pôsobí často aj v externom prostredí vo forme ambulantného stánkového predaja pri rôznych príležitostiach ako sú vinobrania, hody, jarmoky, výstavy, ako aj pri rôznych kultúrnych a spoločenských akciách. Špecifikom reštaurácie je dovoz pečených husí, kačíc, lokší a pečených prasiatok priamo k Vám domov, do vašej firmy alebo priamo na vami pripravovanú akciu.

Zobraziť menejZobraziť viac
75 €
100 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
75 €
100 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

29
9
17
17