Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Rádiofrekvencia a mezoterapia mezopen tváre, krku a dekoltu.

Salón Maya
0 / 5
52
Popis ponuky

Je technika, ktorá sa používa na liečbu a spomalenie procesu starnutia pomocou opakovaných aplikácií mikro injekcií obsahujúcich prírodné produkty, väčšinou kyselinu hyaluronovú. Tieto stimulujú rekonštrukciu a regeneráciu poškodených častí pokožky na povrchu, ale aj v hĺbke.

Pri mezolifte sa priamo do hlbších vrstiev kože - do dermy veľmi jemnými a husto vedľa seba usporiadanými vpichmi mikro injekciami, vpravuje sterilný biologický roztok bohatý o kyselinu hyalurónovú, vitamíny, koenzými, minerály a aminokyseliny, čím dosiahneme zvýšenie napätia, výživy a hydratácie pleti, redukciu vrások a krásne rozjasnenie pokožky.

Okamžitý efekt omladenia tváre je viditeľný už po prvom ošetrení. Rádiofrekvencia – špeciálne ošetrenie ochabnutej pokožky tváre pôsobí ako prirodzený lifting a navracia pokožke hebkosť, pružnosť a pevnosť tam, kde ju najviac potrebuje. Vďaka zvýšenej teplote dochádza k zrýchleniu metabolického cyklu, stimulácii a aktivácii fibroblastov, zvyšuje sa produkcia z kozmetologického hľadiska tak dôležitého kolagénu a elastínu.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť