Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Neinvazívna liposukcia Lipolaserom v Beauty Esthetic Centrum. Schudnutie o 2 konfekčné veľkosti.

78
Popis ponuky

LipoLaser je novinka v boji s tukovými bunkami. Má jedinečný prístup k ošetrovanej oblasti. Svetlo červeného laseru prechádza pokožkou k tukovým bunkám a stimuluje mitochondrie. Takto začne proces štiepenia triglyceridov na mastné kyseliny a glycerol, ktoré sa uvoľňujú z buniek do lymfatického systému tela. Zásadný rozdiel je v tom, že pomocou červeného laseru dochádza len k stimulácii buniek, čo má za následok automatické začatie prirodzeného štiepenia.

Ošetrenie vyvoláva v tele proces, ktorý v tele nastáva pri bežných športových aktivitách ako je beh alebo posilňovanie, kedy dochádza k spaľovaniu tukových zásob.

Prístroj na slovenský trh prišiel zo Spojených štátoch, kde sa podrobil klinického testovaniu. Novinkou je používanie laserových diód, ktoré umožňujú ošetrenie väčších oblastí naraz. Výsledky sú značné už po jedinom ošetrení - priemerný úbytok je 3 - 7 cm v obvode! Pre ešte viditeľnejšie chudnutie je ideálne absolvovať 2 - 3 ošetrenia.

  • Bezbolestné, neinvazívne a nehlučné ošetrenie, bez anestézie a čiastočného poškodenia vnútorných tkanív.
  • Oproti ultrazvukovej liposukcii je laserová liposukcia šetrnejšou metódou. Nedochádza pri nej k roztrhaniu tukových buniek (známe "pukanie" pri ošetrení ultrazvukom v dôsledku kavitácie), ale k prirodzenejšiemu vyplaveniu tukov z buniek, pri zachovaní ostatných prospešných funkcií tukových buniek.
  • Regenerácia organizmu v prípade ošetrenia laserom je jednoduchšia, nakoľko organizmus sa nemusí zbavovať mŕtvych buniek a látok vzniknutých ich rozpadom.
  • vhodné pre ženy aj mužov

ochorenia srdca a tráviaceho systému, žalúdočné vredy, vysoký krvný tlak, cukrovka, tehotné a dojčiace ženy, pacienti s kovovými implantátmi, menštruácia, pooperačné stavy kratšie ako 3 mesiace, epilepsia
10,90 €
49 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
10,90 €
49 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť