Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Celotelové masáže v Dúbravke – klasická, havajská, masáž lávovými kameňmi alebo bankovanie.

48
Popis ponuky

Pri masáži sa používajú najrôznejšie dotyky, tlaky, trenie a hladkanie, ktoré dokážu stimulovať či uvoľňovať svaly, zlepšovať krvný a lymfatický obeh. V spojení s voňavými olejmi a príjemnou hudbou odídete do krajiny relaxu a pohody.

patrí medzi základné masáže, pôsobí preventívne, ale aj liečebne. Je to súbor masérskych hmatov na tele klienta za účelom uvoľnenia. Obsahuje hmaty ako trenie, vytieranie, rozotieranie, hnetenie a nárazové techniky ako tepanie a chvenie. Klasická masáž má množstvo účinkov, od prehriatia kože a podkožia, odstránenie únavy, uvoľňuje stuhnuté svaly, podporuje vyplavenie toxínov z tela ale najmä uvoľňuje veľké množstvo endorfínov - hormónov šťastia.

je prikladanie baniek zo skla alebo z umelej hmoty na bolestivé miesta alebo dráhy orgánov. Je vhodná aj ako doplnková metóda klasických masáží.

Bankovanie spočíva v prikladaní sklenených alebo plastových nádobiek na pokožku. Vzduch v banke sa pred aplikáciou zohreje, banka sa tak po priložení prisaje na kožu, ktorú podtlak vtiahne dovnútra, príp. sa vzduch vysaje pumpičkou. Pokožka sa prekrví a prudko začervená. Táto metóda je bezbolestná, pociťujete iba ľahké pnutie, akoby ťahanie kože.

(Lomi-Lomi) je rytmickejšia a intenzivnejšia masáž než ostatné masáže. Často je označovaná za perlu mezi masážami a má prezývku Loving Hands (láskavé ruky). Masáž je robená plynulými rytmickými pohybmi pomocou dlane a predlaktia. Pocit z masáže je ako jemné vlny prechádzajúce cez telo. Dalším rysom je to, že dve odlišné části tela sú masírované v rovnakom momente. Stimuluje krvný obeh a lymfatický systém, detoxikuje a odstraňuje bolesť, únavu a napätie.

majú schopnosť absorbovať, udržiavať a postupne uvoľňovať teplo. Kamene sa ohrievajú v špeciálnej vaničke s 50-70 stupňovou teplotou, aby sa prehriali až do svojho stredu. Masáž chrbta prebieha takmer rovnako, ako počas klasickej masáže, len s tým rozdielom, že necítite dlane maséra ale kamene. Aj tuto sa pred masážou na telo rozotrie masážny olej.

Sunflowerstudio sa zameriava na všetky druhy pohybových cvičení so zámerom rehabilitácie, regenerácie, úpravy svalstva a postavy, zvýšeniu osobnej kondície, a to formou cvičení, ktoré dlhodobo vykazujú vo svete výsledky. To všetko za pomoci milých inštruktorov a v príjemnom prostredí.
12,99 €
25 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
12,99 €
25 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

13
29
41