Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pečená kačica pre 1, 2 aj 4 osoby v reštaurácii Rotoska - Slovenské špeciality s možnosťou "take away".

43
Popis ponuky

Slovenská kuchyňa je zaujímavá svojou rôznorodosťou a tradíciou zároveň. Reštaurácia Rotoska vám dokáže, že máme byť na čo hrdí a že naša domáca kuchyňa môže pokojne konkurovať ten svetovej. Na výber pečená kačica pre 1 osobu na tri spôsoby alebo polovica či vcelku až pre 4 osoby.

Reštaurácia Rotoska vás srdečne pozýva do svojich novootvorených priestorov v mestskej časti Bratislava – Rača na Račianskej ulici. Nájdete tam pestrý výber tradičných slovenských jedál a regionálnych špecialít vrátane dezertov vlastnej výroby a sezónnej ponuky podávaných v modernom prostredí. Cez pracovné dni servírujú obedové menu z výberu dvoch až troch druhov jedál. Kapacita reštaurácie je 80 - 100 miest.





Reštaurácia sa nachádza v areáli spoločnosti Auto Rotos-Rozbora v blízkosti čerpacej stanice. Parkovanie je zabezpečené bezplatne pre všetkých návštevníkov na dvoch parkovacích plochách v bezprostrednej blízkosti objektu. Priestory reštaurácie sú vám k dispozícii aj na súkromné oslavy, stužkové, birmovné slávnosti a iné typy uzavretých akcií. Zabezpečia tiež catering na vaše firemné večierky a iné akcie.

Veríme, že útulné prostredie, vľúdna atmosféra, gurmánske špeciality a milá obsluha zanechajú vo vás nezabudnuteľný dojem a budete sa do Slovenských Špecialít radi vracať.





Pozrite si stránku na facebooku

Zobraziť menejZobraziť viac
7,90 €
13,90 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
7,90 €
13,90 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

38
39
39
46