Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka pod Tatrami v Kolibe Kamzík s chutnými raňajkami.

15
Popis ponuky

Koliba Kamzík sa nachádza na začiatku jednej z najznámejších častí Vysokých Tatier, v Starom Smokovci. Budova Koliby Kamzík zastrešuje nie len ubytovaciu časť, ale aj reštauračný priestor, v ktorom sú ubytovaným hosťom podávané raňajky formou bufetu. Recepcia situovaná v objekte ponúka hosťom svoje služby denne v čase od 7:00 do 18:00 vrátane možnosti zapožičania bicyklov.

Apartmány a štúdia Koliby Kamzík sú umiestnené v tesnej blízkosti stanice pozemnej lanovky premávajúcej na Hrebienok. Apartmánový dom disponuje štyrmi apartmánmi a štyrmi štúdiami, pričom každé zo zariadení má vlastné sociálne zariadenie, kuchynský kút, televízor a bezplatné internetové pripojenie. Celkovo sa v Kolibe Kamzík nachádza 16 pevných lôžok a 16 prístelkových lôžok, pričom každý apartmán/štúdio má možnosť prístelky

Štúdio 2+2
  • Štúdio je vhodné pre 2-4 osoby.
  • Štúdio pozostáva z jednej miestenosti s obývacím priestorom s manželskou posteľou (alebo dvomi oddelenými lôžkami) a rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, TV, kuchynským kútom, kúpeľňou so sprchou a WC.
  • Pri rezervácii prosíme o upresnenie typu postelí (manželská posteľ / oddelené lôžka). Preferencia typu lôžok záleží na dostupnosti šúdii.

Apartmán 2+2
  • Apartmán je vhodný pre 2-4 osoby.
  • Apartmán pozostáva z 2 miestnosti: spálňa s manželskou posteľou pre 2 osoby, obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, kuchynský kút, kúpeľna so sprchou a WC.

Zobraziť menejZobraziť viac
169 €
198 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
169 €
198 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť