Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka pre náročných v APLEND Hoteli Kukučka**** blízko lanovky na Lomnický štít.

11
Popis ponuky

Jedinečná horská architektúra Hotela Kukučka**** nenechá nikoho chladným. V celom hoteli sa prelínajú kamenné a drevené prvky, ktoré sú doplnené zemitými farbami. Komplex sa skladá z hlavnej budovy (budovy hotela) a troch rezidenčných budov. Hotelová časť poskytuje komfortné ubytovanie v Izbách Lux, 1- a 2-spálňových apartmánoch či v Prezidentskom apartmáne. Rezidenčné budovy disponujú priestrannými 1- a 2-spálňovými apartmánmi.

Rezidenčné budovy, rovnako ako hlavná budova, sú vybavené vlastnými wellness priestormi.

Hotel spolu so svojimi rezidenciami je vhodnou voľbou aj pre rodiny s deťmi. Hlavná budova disponuje veľkým, plne vybaveným detským kútikom. V exteriéri sa nachádzajú taktiež úžasné detské hojdačky a šmýkačky.

Či už sa chystáte na rodinný výlet, hľadáte oddych na víkend alebo chcete pocítiť adrenalín na strmých štítoch a v hlbokých dolinách, Tatranská Lomnica je stvorená práve pre vás.

V blízkom okolí nájdete mnohé unikátne prírodné javy v podobe jaskýň a vodopádov, množstvo turistických chodníkov s dĺžkou viac ako 600 km, ale aj možnosť výletu visutou lanovkou priamo na Lomnický štít. Obdivovať môžete taktiež remeselné a ľudové umenie či navštíviť Múzeum TANAP.

V centre Tatranskej Lomnice nájdete nejednu útulnú kaviareň či reštauráciu, ktorá sa postará o nezabudnuteľný gastronomický zážitok.

V zimných mesiacoch je Tatranská Lomnica známa predovšetkým najdlhšou a najvyššie položenou zjazdovkou na Slovensku, ktorá je garanciou síce náročnejšej, no najlepšej lyžovačky na slnečnej strane Vysokých Tatier. Stanica lanovky spájajúca Tatranskú Lomnicu s vyššie položeným lyžiarskym strediskom sa nachádza približne 10 minút chôdze od rezortu. V blízkosti rezortu nájdete taktiež ďalšie, nižšie položené vleky rôznej náročnosti, či už priamo v Tatranskej Lomnici alebo v priľahlých častiach Vysokých Tatier.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť