Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Rádiofrekvencia s kyselinou hyalurónovou a 24-karátovou maskou zo zlata.

82
Popis ponuky

Rádiofrekvencia s kyselinou hyalurónovou a luxusnými omladzujúcimi maskami vám vráti zopár rokov a vy budete môcť opäť spokojne a hrdo prezentovať svoju krásnu tvár.

Prirodzený lifting pre vašu pokožku. Navracia pleti hebkosť, pružnosť a pevnosť tam, kde ju najviac potrebuje. Počas ošetrenia sa zvyšuje produkcia dôležitého kolagénu a elastínu. Naviac podporuje tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej. Pokožka bude krásne vypnutá a svieža. Akoby sa v zrkadle zastavil čas.

Kyselina hyalurónová je súčasťou nášho väziva a jej primárnou funkciou je viazať vodu, čím udržuje pokožku pružnú a elastickú. Okrem toho, že vypĺňa objem pleti a zvyšuje jej jas, dokonale ju hydratuje, čím pôsobí ako prevencia proti predčasnému starnutiu.

Zlatá 24-karátová maska má silný antibakteriálny účinok, spôsobí hlbokú detoxikáciu kože, čím umožní zvýšený prívod čerstvého kyslíka do kože, čo má za výsledok nielen nabitie novej energie. Silný protivráskový účinok.

Vizuálne zmeny sú viditeľné už po prvom ošetrení, pričom okrem viditeľných zmien klient po aplikácii zlatej masky nadobúda pocit ľahkosti, sviežosti a vaša pleť je jemná, hebká, pružná a hladká.

Botoxová maska s podobnými účinkami ako klasická aplikácia botoxcu je kozmetický prípravok, ktoý vyhladzuje vrásky, hydratuje a posilňuje leasticitu kože. Vhodná je pre ženy i mužov po tridsiatke.
10,90 €
60 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
10,90 €
60 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť