Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pobyt v objatí vinohradov a pivničiek z pohodlia St. Petrus Vini s ochutnávkou tamojších vín.

32
Popis ponuky

Predstavte si kraj, južnoslovenský vidiek, kde je zem taká úrodná, že z každého padnutého semiačka vyklíči rastlinka, kde na Petra - Pavla sa žne a na piesčitých, slnkom zaliatych kopcoch v septembri dozrieva hrozno. Na takomto mieste vyrástlo Vinárstvo a penzión ST. PETRUS VINI.

Ubytovanie, zážitková gastronómia, vinárstvo, pivnice, vidiecky turizmus - tak by sa dal v krátkosti charakterizovať agroturistický objekt, ktorý bol vybudovaný za pomoci eurofondov a zapadá do koloritu, akoby tu bol odjakživa.

V Penzióne St. Petrus Vini je k dispozícii 15 priestranných dvojlôžkových izieb s možnosťou prísteliek. Samozrejme, s kompletným príslušenstvom.

Hostia sa môžu stravovať v priestrannej reštaurácii, ktorá vďaka vysokým francúzskym oknám s panoramatickým výhľadom, evokuje pocit vidieckeho luxusu. Jej súčasťou je aj Caffe Bar.

Je architektonicky riešená štýlovo, klenbami zo starých tehál, akoby dýchala históriou. Je priam stvorená pre romantické posedenie pri sviečkach s gurmánskou večerou a ochutnávkou tých najlepších vín z regiónu.

To najcennejšie vás len čaká. A to je pivnica. Je unikátna nielen svojou rozlohou, ale predovšetkým svojou architektúrou. Na ploche 450 m2 sa nachádzajú klenbové priestory z 180 000 ks starých tehál, ktoré skutočne dýchajú históriou.

Je vhodná nielen na ochutnávku vín, ale aj na špeciálne slávnostné príležitosti, napr. sobáš.

História vína a viniča má na tomto území viac než tritisíc rokov dlhú tradíciu. Viac o preslávených Svätopeterských vínach si môžete viac prečítať TU.

Vínne trezory v jedinečnej pivnici St. Petrus Vini vo Svätom Petri.

Všetkým milovníkom kvalitného vína sú určené vínne trezory v jednej z najkrajších pivníc Slovenska, v novovybudovanom vinárstve ST. PETRUS VINI.

Môžete si tu v ideálnych podmienkach uchovať svoje najvzácnejšie fľaše vín a vychutnávať ich v príjemnom prostredí v postupných fázach jeho zrenia.

Zobraziť menejZobraziť viac
99 €
146 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
99 €
146 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť