Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Liečebný 7-dňový pobyt v Kúpeľoch Štós s polpenziou a liečebnými procedúrami.

31
Popis ponuky

Špeciálny program zameraný na regeneráciu hlasiviek. Program je určený tím, ktorí pri výkone povolania využívajú hlas. Cieľom programu je predchádzanie hlasovej únave, čomu sa v Kúpeľoch Štós darí vďaka mimoriadne vhodným klimatickým podmienkam, špeciálnym liečebným procedúram a odbornému personálu s dlhoročnou tradíciou liečby dýchacích ciest.

Paušálny program zameraný na riešenie problémov s bolesťami chrbtice prostredníctvom priaznivého vplyvu kúpeľnej liečby, vhodných cvikov a racionálnej stravy. Cieľom je správne vypestovanie návykov pre predchádzanie bolestiam chrbtice.

Wellness program zameraný na redukciu hmotnosti a celkové osvieženie organizmu. Línia, to je priaznivý vplyv kúpeľnej starostlivosti, telesného cvičenia, klimatoterapie a diéty, vychádzajúc zo zásad racionálneho stravovania. Cieľom pobytu je úspešné zvládnutie boja s civilizačnou chorobou.

Terapeutický program zameraný na načerpanie nových síl, nájdenie spôsobov ako sa so všetkým vysporiadať a uvoľniť sa. Súčasťou pobytu je racionálna strava a komplexná kúpeľná starostlivosť.

Speleoterapia je metóda využívajúca špecifické a unikátne vlastnosti prostredia a hlavne aerosólu podzemných priestorov – prevažne krasových jaskýň na liečbu ochorení dýchacích orgánov a alergických chorôb. Základným liečivým faktorom speleoterapie je jaskynné ovzdušie. Jaskyňa je vlastne prírodné inhalatórium aerosólu, ktorý je z hľadiska zloženia unikátny, nenapodobniteľný umelým spôsobom. Jeho vlastnosťou je stálosť a schopnosť rýchlej obnovy. Trojhodinový pobyt v podzemí je spojený s aktívnymi dychovými cvičeniami a relaxáciou pri ezoterickej hudbe s následným odpočinkom – všetko pod vedením zdravotníckych pracovníkov s tradíciou v liečbe. Speleoterapia je kombinovaná v Kúpeľoch Štós s klimatickou liečbou, ktorej súčasťou sú liečebné procedúry zamerané na dýchací a pohybový aparát. Speleoterapia je vlastne forma otužovania, ktorá zvyšuje odolnosť voči prechladnutiam. Pacienti po speleoliečbe sú menej náchylní na infekty, ich chorobnosť sa znižuje a výrazne klesá spotreba antibiotík. Speleoterapia je pre Kúpele Štós v zmysle zákona licencovaná.
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

36