Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vyhľadávaný MOST SLÁVY*** s polpenziou, wellness, masážou a možnosťou procedúr (extra platnosť).

45
Popis ponuky

Aj keď sa vám to nezdá, v tomto hoteli budete ako hviezda. Jedinečný hotel Most Slávy sa totiž spája s významnými osobnosťami ocenenými na medzinárodnom filmovom festivale Art Film Fest, s ktorým bol hotel v minulosti niekoľko rokov spojený. V centre svetoznámeho kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice sa aj vy sa budete cítiť ako filmové hviezdy.

Hotel Most Slávy sa nachádza v centre Trenčianskych Teplíc, na okraji kúpeľného parku, v tesnej blízkosti rieky Teplička. Súčasťou hotelového komplexu sú vily Miramare-Corfu, Dea a vila Vera.

Ubytovanie je zabezpečené v izbe zariadenej štýlovým rustikálnym nábytkom. Izby sú vybavené kúpeľnou s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou. V izbe sa nachádzajú 2 pevné lôžka, ktoré je možné upraviť i ako oddelené. V 10 izbách sa nachádza rozkladacie kreslo – prístelka, v 2 izbách je na viac pevné lôžko, ktoré je možné použiť ako prístelku. Izby sú vybavené satelitnou TV, rádiom, telefónom a pripojením na internet (na vyžiadanie). V kúpeľni je k dispozícii sušič na vlasy.

Tešiť sa môžete na vynikajúcu gastronómiu, ktorá vám umožní vám ochutnať lahodné jedlá a vína v tradičnej atmosfére, kde prežijete jedinečný kulinársky zážitok. Špecialitou hotela sú jedlá z diviny.

Dopriať si môžete aj procedúry v hotelovom wellness centre. Oddýchnuť si takisto môžete vo fínskej a parnej saune alebo v slender štúdiu.

Krásne prírodné prostredie, kultúrne pamiatky miest a mestečiek, roztrúsené dedinky s typickým folklórom a tradíciami a množstvo kultúrnych podujatí organizovaných počas roka lákajú turistov k návšteve tohto malebného kúska Slovenska.

Pobyt v Trenčianskych Tepliciach si možno spestriť prechádzkou po kúpeľných chodníkoch v parku a v lesoparku, tenisom alebo minigolfom (nachádzajúcich sa v kúpeľnom parku pri Labuťom jazierku (len 850 m od Hotela Most Slávy), či jazdou na bicykli, ktorý si je možné zapožičať priamo na recepcii Hotela Most Slávy.

K atraktívnym podujatiam patria festival ľudových remesiel a jazdecké preteky konajúce sa v kúpeľnom parku, niekoľko metrov od Hotela Most Slávy. Nielen kúpeľné mesto Trenčianske Teplice ale aj celý trenčiansky kraj predstavuje centrum cestovného ruchu s množstvom historických pamiatok, hradov, zámkov, múzeí, kín, športových a rekreačných centier. Viac o zaujímavostiach a podujatiach regiónu nájdete na www.visittrencin.sk

Kúpeľné mesto Trenčianske Teplice leží 15 km od Trenčína. Kúpele sú vhodné na liečbu pohybového ústrojenstva a nervovej sústavy. Prírodné, liečivé vápenato – sírne pramene s teplotou 36 - 40 °C vyvierajú priamo v kúpeľných bazénoch (piscínach) a sú využívané bez akéhokoľvek ďalšieho zásahu. Najznámejšou a najcharakteristickejšou budovou kúpeľov a mesta je kúpeľný dom Sina s kúpeľom Hammam, postavenom v orientálnom štýle.

Medzi ďalšie zaujímavé turistické objekty patrí pútnické miesto Skalka nad Váhom, či niektoré z mnohých okolitých hradov ako Čachtický hrad, hrad Strečno či majestátny Beckovský hrad. Návšteva romantického Bojnického zámku určite uspokojí rodiny s deťmi vďaka rozsiahlej ZOO.

Dobovú slovenskú architektúru možno obdivovať v malebnej obci Čičmany, ktorej zrubové drevenice sú vyhlásenou národnou pamiatkou. Milovníkov prírody určite nadchne okolité lesnaté prostredie, vhodné na zber húb či bylín či množstvo prírodných úkazov, najmä unikátne Súľovské skaly. Viac info o hradoch nájdete TU.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť