Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Poľský unikát: Pet friendly hotel Lenart**** len pár krokov od slávnej soľnej bane pri Krakove.

Popis ponuky

Štvorhviezdičkový hotel Lenart stelesňuje moderné prvky, luxus a jedinečný štýl. Komplex sa nachádza v historickom meste Wieliczka a je určený pre všetkých, ktorí majú radi aktívnu zábavu, alebo len hľadajú odpočinok v kombinácii s wellness službami.

K dispozícii je vám zdarma aj veľké parkovisko. Pobyt v meste Wieliczka ponúka výhodnú polohu, ak cestujete napríklad do neďalekého Krakova (15 km).

Hotel Lenart**** ponúka svojim hosťom ubytovanie celkovo v 55 štandardných izbách a 7 luxusných apartmánoch (Modrý, Žltý, Zelený, Červený, Čierny, Biely, Bordó). V každej z alternatív nájdete veľkú LCD TV/SAT, pracovný stôl, minibar, trezor s elektronickým zámkom a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha/vaňa). V hoteli je bezbariérový prístup a môžete sa v ňom bez problémov ubytovať aj s vašimi domácimi miláčikmi. V Modrom, Žltom, Čiernom a Bordó apartmáne je možnosť jednej prístelky, v apartmáne Bordó môžu byť dve prístelky.

Dvojlôžková izba

Apartmány (za príplatok)

Modrý

Čierny

Zelený

Bordó

Biely

Žltý

Hotelová reštaurácia je ideálnym miestom pre organizovanie svadobných hostín a rautov. Primárna kapacita 150 osôb sa dá podľa potreby navýšiť spojením banketných miestností s konečným počtom až do 500 ľudí.

Ochutnajte kvalitne pripravené jedlá s nezameniteľnou chuťou, a to z domácej i medzinárodnej kuchyne.

Oddýchnite si od každodenného zhonu a uvoľnite sa v hotelovej zóne relaxu. K dispozícii je hosťom vírivka, fínska sauna, parné kúpele, ľadopád a relaxačné priestory.

Pre najmenších je v hotelovej reštaurácii pripravený detský kútik a v teplejších mesiacoch príležitostne aj vonkajšie aktivity (nafukovací hrad a pod.). Detský kútik má rovnaké otváracie hodiny ako reštaurácia: denne v čase 6.30 - 22.00 hod. V reštaurácii sú k dispozícii aj stoličky pre deti a detské menu.

Mesto Wieliczka je po celom svete známe pre svoju krásnu soľnú baňu (15 min. pešo od hotela Lenart****), ktorú tu navštívi viac ako milión turistov ročne. Uvidíte tu úžasné podzemné kaplnky so sochami a reliéfy vytesané zo soli. Viaceré steny sú zdobené skamenenými soľnými ružami a obrazcami, ktoré predvádzajú nádherné divadlo. Soľná baňa Wieliczka bola zapísaná na zoznam svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO už v roku 1978.

V blízkosti hotela Lenart****:

  • Lanový park vo Wieliczke (3 km)
  • Zámok v Niepolomiciach (15 km)
  • Soľná baňa Bochnia (30 km)
  • Energylandia (cca 60 km, 1 hod. autom)
  • Osvienčim (cca 80 km)
  • Rybníky, lesy, hory, trasy na bicyklovanie, splav na kajaku...

Krakov je považovaný za jedno z najdôležitejších poľských turistických centier s množstvom historických pamiatok, ako napr. Wavel, katedrála sv. Stanislava, Hlavné námestie - Rynek Hlowny, renesančná budova Sukienice, gotický Mariánsky kostol či budova Radničnej veže.

Jedno z najkrajších európskych námestí je Rynek Główny, ktoré je zároveň aj najväčším stredovekým trhoviskom v Poľsku a celej strednej Európe. Dodnes ostalo najdôležitejším uzlom Starého mesta.

Mariánsky kostol je po Wawelskej katedrále druhým najvýznamnejším kostolom Krakova. Ide o dvojvežový gotický šperk z roku 1223. Červenou tehlovou fasádou pripomína skôr kostoly zo Škandinávie. Skutočným pokladom je však jeho neskorogotický oltár pripomínajúci vrcholné práce z dielne Majstra Pavla z Levoče.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

36