Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pilotujte pretekársku formulu, Porsche v GT3 úprave alebo Mustang GT V8. Výber je na vás!

27
Popis ponuky

Vyberte si z najširšej ponuky pretekárskych vozidiel to pravé, alebo výber nechajte na vašich najbližších. Nikto iný vám nesprostredkuje najlepší zážitok z jazdy na vami zvolenom vozidle tak skvele ako profesionálny pretekársky tím.

Formule ADAC Masters partia k najmodernejším formulovým vozidlám, ktoré si môžete v Európe zapožičať aj bez toho, aby ste mali pretekársku licenciu. Formule pozostávajú z karbónového monokoku/ako v F1/, majú motorizáciu od VW a prevodovka je sekvenčná 5 stupňová.

Do formule sa zmestí človek v max. výške 195 cm a max. váhe 115 kg.

  • Monoposty patria do kategórie Formula 4.
  • Zrýchlenie z 0-100 km/h – pod 4 sekundy
  • Max. rýchlosť: 240 km/h

Toto Porsche 911 v GT3 úprave je špeciálne upravené vozidlo na okruh. Vozidlo je vybavené športovým podvozkom, športovými brzdami, bezpečnostnou klietkou a inými vecami, ktoré toto vozidlo robia rýchlejšími na okruhu. Rýchlosti preraďujete pádlami pod volantom - pomocou PDK prevodovky, ktorá prehadzuje rýchlosti v ultra krátkych intervaloch..

  • Porsche má 6 valcový boxer motor s výkonom 350 konských síl.
  • Zrýchlenie z 0-100 km/h – 4,5 sek.
  • Max. rýchlosť: 290 km/h

Perfektná kombinácia nato, aby ste si bezpečne a vyskúšali rýchlu jazdu na okruhu.

Vyskúšajte si jazdu na americkej legende - 422 konských síl, objem motora 5,0 litra, jedinečný zvuk osemvalca - ideálna kombinácia pre výnimočný zážitok na okruhu.

Tento Mustang Challenge je vozidlo, ktoré bolo špeciálne upravené na preteky na okruhu, to znamená že vozidlo disponuje veľkými brzdami BREMBO, športovým podvozkom KW Competition, upraveným výfukovým systémom, ochrannou klietkou, hasiacim systémom atď... aby jazda bola rýchla a bezpečná!

  • Zrýchlenie z 0-100 km/h – 4,5 sek.
  • Max. rýchlosť: 260 km/h.

Pred jazdou dostane každý jazdec základné školenie, počas ktorého je zoznámený s pravidlami jazdy na okruhu, spôsobe jazdy na okruhu a s ovládaním vozidla.

Zobraziť menejZobraziť viac
109 €
149 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
109 €
149 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť