Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kondičné jazdy s autoškolou Active - získajte istotu za volantom v hustej premávke či pri parkovaní.

34
Popis ponuky

  • Kondičné jazdy sú prispôsobené vašim individuálnym schopnostiam a zručnostiam vo vedení motorového vozidla.
  • Pri plánovaní kondičných jázd sa berie ohľad na vaše časové požiadavky, dohodnúť sa možete aj na jazdách cez víkend.
  • Počas kondičnej jazdy sa sústredíte hlavne na to, v čom sa chcete zdokonaliť a kde máte nedostatky. Pod odborným dohľadom si precvičíte tie dopravné situácie, ktorých ste sa doteraz obávali a naberiete stratenú istotu vo vedení motorového vozidla.
  • A to všetko bude prebiehať pod dohľadom trpezlivého a skúseného inštruktora.

Kondičné jazdy v Bratislave a blízkom okolí sú určené záujemcom, ktorí už majú vodičský preukaz a z rôznych dôvodov majú záujem zdokonaliť sa vo vedení motorového vozidla. Ide hlavne o zvládnutie vedenia motorového vozidla v zložitých dopravných situáciách (napr. jazda v hustej bratislavskej premávke), pri parkovaní vozidla, cúvaní, rozbiehaní sa do kopca a pod.

Veľa ľudí po ukončení autoškoly nezačne hneď jazdiť. Najčastejším dôvodom je obava pred hustou premávkou. Mnoho vodičov nešoféruje, pretože nemá prístup k motorovému vozidlu. Iní uvádzajú, že už dobre neovládajú pravidlá cestnej premávky, alebo už zabudli šoférovať. Čím je doba bez jazdenia dlhšia, tým viac Vám to odoberá odvahu a istotu si opäť sadnúť za volant.

Vedenie motorového vozidla je nielen znalosť, ale aj zručnosť, ktorá si vyžaduje aktívnu prax.

Kondičné jazdy v našej autoškole môžu využiť aj tí, ktorí prišli do Bratislavy pracovne a potrebujú sa rýchlo zorientovať na bratislavských cestách. Ukážeme Vám nielen hlavné cestné ťahy, ale aj rôzne alternatívne trasy, upozorníme Vás na miesta, ktorým by ste sa mali v dopravnej špičke radšej vyhnúť. Sme pripravení podeliť sa s Vami o naše bohaté dlhoročné skúsenosti.
19,90 €
30 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,90 €
30 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14