Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Luxusný 100-minútový exotický balíček "Karibský poklad" alebo párová masáž v Ayurasan.

55
Popis ponuky

Je zázračným prostriedkom, ako zanechať starosti všedného dňa a prestať si robiť takzvanú ťažkú hlavu. Po dni plnom pracovného vypätia prináša relaxáciu na samotnej hranici ríše snov.

Ručne vyrábaný masážny olejček Tanec Slnka

Vôňa olejčeka „Tanec Slnka“ telo povzbudí a dodá energiu. Má sladkastú letnú vôňu a pokožku zanecháva jemnú a vláčnu. content

Ručne vyrábaný masážny olejček Ylang-Ylang

Upokojuje nervovú sústavu, uvoľňuje svalové kŕče a ich stuhnutosť. Jeho sladká, až erotická vôňa je účinným prostriedkom proti depresii. Zmierňuje pocit hnevu, strachu a frustrácie, podporuje pozitívne emócie a privedie vás do hlbokej relaxačnej nálady.

Ručne vyrábaný masážny olejček Bio-Kokos

Vôňa kokosu evokuje exotiku, relax a sladkú pohodu. Má upokojujúci účinok. Vhodná na relaxačnú masáž. Pokožku zanecháva jemnú a vláčnu.

Masáž tváre a dekoltu luxusným olejom s kúskami zlata

Na masáž sa používa exkluzívny luxusný masážny olej s 24-karátovým zlatom. Zlato zabraňuje nechceným stratám kolagénu a ovplyvňuje štruktúru elastínu. Eliminuje vrásky a výrazne omladzuje pleť.

Rozžiarujúca pleťová maska s práškom z Karibských perál a morských rias

Zloženie obsahuje výťažky z morských rias z Karibiku a prášok z perál. Vyhladzuje a čistí pleť bez vysúšania, hydratuje a obnovuje prirodzený jas pleti. Zbavuje pleť odumretých buniek.

Pleťový krém s práškom z Karibských perál a morských rias

Osviežujúci pleťový krém z morskej soli, z výťažkov z Karibských perál a morských rias. Pomáha obnoviť a osviežiť pleť počas noci, vyrovnáva jej tón a obnovuje mladší vzhľad.

Telové mlieko s exotickým malajským kokosom

Vyživujúce telové mlieko využíva blahodarné účinky kokosu z Malajzie, masla z bio karité, jemného mandľového oleja a výťažkov z bio aloe vera.

Hydratačné telové mlieko s orientálnou vôňou santalového dreva a vanilky

Luxusné zloženie so santalovým drevom a vanilkou poskytuje dlhotrvácnu hydratáciu a zanecháva pokožku hebkú, jemnú a nádherne voňavú.

Hydratačné telové mlieko s exotickými orchideami a čučoriedkami

Telové mlieko so sviežou vôňou exotických orchidey a čučoriedky hydratuje pokožku, zanecháva ju hodvábne hebkú a jemnú.

Hydratačné telové mlieko s granátovým jablkom a mangom

Ľahké, nadýchané telové mlieko s granátovým jablkom a mangom dodá vašej pokožke energiu. Granátové jablko chráni pokožku, hydratuje, dodáva jej energiu, rozjasňuje a zlepšuje jej celkový tón. Mango pokožku vyživuje, zjemňuje a revitalizuje.

Telový krém s cédrom a eukalyptom

Hydratačný telový krém s cédrom a eukalyptom z ruských kúpeľov hydratuje pokožku Zloženie je obohatené o výťažky z cédra a eukalyptu. Výťažky z cédra úžasne čistia, vyhladzujú pokožku a obnovujú jej lesk a zdravý vzhľad. Výťažky z eukalyptu urýchľujú proces regenerácie pokožky, jeho vôňa hĺbkovo uvoľňuje a osviežuje organizmus.

Telový krém so sezamovým a santalovým olejom

Telový krém obohatený o vzácny indický santalový a sezamový olej. Poskytuje dlhotrvácnu hydratáciu, zanecháva pokožku vyživenú s pocitom saténovej hebkosti, obnovuje zdravý vzhľad a jemnosť pokožky. Je obohatený o jedinečné indické oleje santalový a sezamový olej. Santalový olej, mocné afrodiziakum, dokonale hydratuje a zjemňuje suchú pleť, a sezamový olej ju účinne detoxikuje.

Pomáhajú pri uvoľňovaní svalových bolestí, napätie, vyživujú pokožku a zároveň stimulujú krvný obeh. Bylinné vrecúška odstraňujú odumreté bunky, regenerujú, povzbudzujú látkovú výmenu, zlepšujú prekrvenie a osviežuje a upokojuje telo a myseľ.

Je výborná na premasírovanie a prekrvenie chodidiel. Tento druh masáže uvoľňuje napätie v nohách a uľavuje unaveným nohám. Taktiež sa uvoľňuje svalstvo a myseľ.

Zobraziť menejZobraziť viac
39,90 €
89 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
39,90 €
89 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť