Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kráľovský pobyt v jedinečnom Château Appony**** v lone nádhernej prírody a s bazénovým svetom.

23
Popis ponuky

Historická knižnica

Historická knižnica rodu Apponyiako súčasť hotelového komplexu je v správe Slovenskej národnej knižnice. Základy unikátnej knižnice, ktorá patrila k najväčším v Uhorsku, položil gróf Anton Juraj Apponyi v polovici 18. storočia. Tento šľachtic zozbieral okolo 25 000 vzácnych exemplárov kníh, medzi ktorými nechýbali ani rukopisné diela antických klasikov.

V súčasnosti sa tu nachádza 9000 titulov a 12 000 zväzkov písaných v desiatich jazykoch. Medzi najvzácnejšie z nich patrí aj dielo Sokrata zo švajčiarskeho Bazileja z roku 1508.

Knižnica svojim návštevníkom prináša poznanie histórie v doposiaľ nepoznaných rozmeroch a vôňou zašlých stáročí dýcha doslova s každým listom vzácnych spisov a kníh, ktoré vo svojich útrobách ukrýva.

Tenis

Spríjemniť si voľný čas môžete napríklad aj hraním tenisu, za poplatok je vám k dispozícii prenajatie tenisových kurtov.

Masáže

Ak uprednostňujete pasívny relax, vyskúšajte niektorú z ponúkaných masáží, po ktorých sa budete cítiť uvoľnene a načerpáte tak novú energiu.

Tí z vás, ktorí túžia po spoznávaní blízkeho okolia, sa môžu vybrať do miestnych dobových pivníc pod hradom, kde si vychutnajú kvalitné odrody vín z miestnych viníc.

Detský kútik

Útulný detský kútik vám ponúka množstvo aktivít pre deti, ako napríklad sledovanie rozprávok na televízií s plochou obrazovkou, kreslenie si na tabuľu, maľovanie obrázkov, vyfarbovanie, spoločenské hry, a veľa ďalších aktivít.

V okolí odporúčame navštíviť aj BIO farmu Družstvo Zobor

Zobraziť menejZobraziť viac
165 €
215 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
165 €
215 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť