Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Penzión Zelený dom na Orave s bazénom, soľnou jaskyňou a 15 % zľavou do aquaparkov.

26
Popis ponuky

Orava je kraj, kde príroda i človek vytvorili atraktivity vhodné pre každého návštevníka. A pri návšteve tohto regiónu si dovolíme upriamiť vašu pozornosť na služby, ktoré vám radi poskytnú v penzióne Zelený dom, ktorý sa nachádza v oravskej obci Vitanová, ktorá je od najbližšieho mesta Trstená vzdialená iba 7 km.

V penzióne sa nachádza 25 izbieb, z toho 1 apartmán. V každej izbe sa nachádza kúpeľňa, chladnička, kanvica, SAT TV, wifi, rádio.

V penzióne nájdete aj jedáleň, kde si prídu na svoje milovníci dobrého jedla. Raňajky sa podávajú formou švédskych stolov a večera obsahuje sýtu domácu polievku a chlieb.

Oddýchnuť si môžete vo vnútornom bazéne s ohrievanou vodou, v saune alebo pri soľnej terapii. Takisto v penzióne nájdete aj fitness alebo požičovňu bicyklov. Vo dvore objektu je možnosť grilovania a opekania.

  • celoročné kúpanie v termálnom kúpalisku a v Thermal Park Oravice s termálnou liečivou a minerálnou vodou, kde teplota vody dosahuje 32 – 35 stupňov, v zime 42 – 45 stupňov, termálna voda má liečivé účinky na choroby pohybového ústrojenstva, močových ciest a obličiek

  • celoročné kúpanie v neďalekých Chocholovskych Termach (10km) ktoré sú najväčším takýmto komplexom na Podhalu – Poľsko. Termálna voda obsahuje množstvo minerálnych prvkov ako síra, magnézium, vápnik a sodík.

  • pešia turistika – návšteva Juráňovej doliny, Západných Tatier – Roháčov, Zuberec, Brestová – múzeum drevenej dediny s exponátmi ľudovej architektúry
  • zber lesných plodov
  • návšteva salaša spojená s ochutnávkou výrobkov
  • posedenie pri ohnisku a záhradnom krbe

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť