Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Letný relax v srdci Veľkej Fatry v hoteli Áčko*** s chutnou polpenziou a wellness.

33
Popis ponuky

HotelÁčko*** sa nachádza v srdci Veľkej Fatry, na začiatku rekreačnej oblasti Malinô Brdo – Skipark Ružomberok, len 800 m od údolnej stanice kabínkovej lanovky a 1,5 km od centra mesta. Originálna architektúra, pôsobivý dizajn a perfektne zladený interiér robia z hotela skutočne neodolateľný skvost.

Izby s oddelenými lôžkami sú vybavené samostatnou kúpeľňou s WC, TV, SAT, telefónom a wifi.

Apartmány sú zložené zo spálne (s manželskou posteľou) a obývačky, ubytovanie je možné pre 1 až 4 osoby. Apartmán je vybavený samostatnou kúpeľňou s WC, TV, SAT, telefónom a wifi.

Výborné jedlo si môžete vychutnať v hotelovej reštaurácii s kapacitou 50 miest, v dennom bare a dvoch salónikoch. V lete je k dispozícii aj letná terasa. Vybrať si môžete z jedálneho lístka a´la carte a z denného menu.

Doprajte si počas pobytu blahodarný oddych pre telo aj myseľ vo wellness. Načerpajte sily a uvoľnite zmysly v príjemnom prostredí, za výhodnú cenu. Súčasťou wellness je plavecký bazén, vírivka s teplou vodou, sauny (tradičná fínska sauna, parná bylinková sauna a infrasauna) a fitness. Do wellness centra je potrebná rezervácia vopred.

Počas celého roka si môžete v hoteli Áčko*** zahrať billiard, šachy, alebo sa zabaviť pri obľúbenom stolnom hokeji.

Turistika

Liptov ponúka široké možnosti peších túr vďaka ideálnej polohe a jedinečným prírodným krásam. Návštevníci si môžu vybrať z rôzne náročných turistických trás. Napríklad Veľký Choč s nadmorskou výškou 1 611 m n. m. je považovaný za jeden z najkrajších vrchov Slovenska.

Cykloturistika

Na Liptove sú ideálne podmienky pre cestnú cyklistiku. Obľúbené sú trasy okolo Liptovskej Mary, Čutkovská a Lubochnianska dolina a množstvo turistov kombinuje pešiu turistiku s výletom na bicykloch.

Hrabovská dolina

Hrabovská priehrada jednou z najnavštevovanejších miest v okolí hotela Áčko. Návštevníci majú možnosť bezplatného kúpania, behania v príjemnom prostredí, rybolovu, člnkovania a rozličných vodných atrakcií priamo v areáli v prekrásnom prostredí Hrabovskej doliny.

Kúpanie

Veľmi obľúbené v okolí sú Gino Paradise Bešeňová, aquapark Tatralandia Liptovský Mikuláš a kúpele Lúčky len 13 km od Ružomberka.

Tipy na výlety:

  • Vlkolínec pripomína stredoveké dedinské sídlo obkolesené lesom a úzkymi pásikmi polí a pasienkov. Od roku 1993 je zaradený do zoznamu Svetového dedičstva UNESCO
  • Galéria Ľudovíta Fullu v Ružomberku prezentuje najmä výtvarné diela, ktoré SNG daroval Ľudovít Fulla
  • Hrad Likava je najväčším hradom Liptova a jeho hlavnou úlohou bolo strážiť dôležitú cestu z Považia na Oravu a do Poľska
  • Pieskové Kráľovstvo, Hrabovo
  • Tarzánia, Hrabovo
  • Zipline & Aguazorbing, Hrabovo
  • Bike Park, Malinô Brdo

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť