Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Obľúbený Holiday Inn**** Trnava priamo v centre so vstupom do wellness.

Popis ponuky

Moderný štvorhviezdičkový hotel Holiday Inn Trnava v historickom centre mesta Trnava už od roku 2010 poskytuje širokú ponuku ubytovacích a doplnkových služieb prvotriednej kvality. Spája vynikajúcu polohu, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory a neopakovateľný gastronomický zážitok v ich reštaurácii a baroch. Nasávajte atmosféru, oddýchnite si a vychutnajte si nezabudnuteľné chvíle aj v novom Aquaparku Trnava (400 m od hotela).

Izby Štandard

Tieto dvojposteľové izby sú zariadené komfortným moderným nábytkom a vybavené užitočnými doplnkami, ktoré spríjemnia váš pobyt. Vychutnajte si bezplatný kávový a čajový servis, bohaté bufetové raňajky či bezdrôtové pripojenie na internet.

Reštaurácia

Reštaurácia Culinaria si vás získa svojím štýlovým prostredím, skúsenou pozornou obsluhou a vyberaným jedlom. Z ponuky si vyberie milovník steakov, vegetarián i labužník hľadajúci unikátne sezónne pochúťky.

Vinotéka Gardenia a terasa pod dubom

Neoddeliteľnou súčasťou reštauračného portfólia v hoteli je presklená vinotéka Gardenia s priamym prístupom na priestrannú terasu. Môžete si tu vychutnať vína od slovenských vinárov, selekciu dopĺňajú vína z rôznych kútov sveta.

Lobby bar

Doprajte si chvíľku zaslúženého oddychu a spríjemnite si u nás svoj deň. Poseďte si len tak s priateľmi alebo nadviažte nové osobné či obchodné kontakty v elegantných a útulných priestoroch lobby baru.

Špičkové wellness centrum, v ktorom si každý deň môžete užiť vytúžený relax, tvorí parná sauna, nová fínska sauna, arómasauna, Kneippov chodník, ochladzovací bazén, jacuzzi, emočná sprcha, čerstvo zrekonštruované šatne + možnosť výberu zo širokej ponuky masáží.

Počas pobytu máte možnosť využiť aj vstup do mini posilňovne vybavenej najmodernejšími prístrojmi značky Technogym, ktorá sa nachádza na 2. poschodí.

Nedávno postavený aquapark len 400 m od hotela. Deti aj dospelí si v ňom užijú zábavu a oddych v každom ročnom období. Ponúka 5 bazénov (relaxačný bazén, oddychový bazén, detský bazén a vonkajší výplavový a veľký bazén), 8 sáun, 2 tobogany, ako aj vnútornú a vonkajšiu vírivku.

Relaxačný bazén

V tomto bazéne si na svoje prídu všetci vášniví športovci. Bazén má plavecké dráhy, ako aj vodné atrakcie, ktorými sú divoká rieka, vodná húpačka, chrliče vody, perličkové lavice a masážne trysky.

Oddychový bazén

Oddychový bazén je jednoducho bazén, z ktorého nebudete chcieť odísť! Dokonalú pohodu zabezpečuje 10 perličkových ležadiel, perličkové masážne trysky na sedenie, masáže chrbta a nôh, masážne trysky na masírovanie tela v rôznych výškach a chrlič vody. Súčasťou bazéna je aj bio fit bar s vodopádom.

Detský bazén

Pre deti je pripravených hneď niekoľko vodných atrakcií. V bazéne je detská šmykľavka, fontánky a striekajúci nosorožec.

Vonkajší bazén

Vonkajší bazén sa vyznačuje príjemnou teplotou vody 35 - 38 °C, tryskami na masírovanie nôh, perličkovými lavicami na sedenie a masážnymi tryskami.

Saunový svet (za príplatok)

  • Bylinková inhalácia
  • Parná sauna – mentolová inhalácia (eukalyptus)
  • Soľná baňa
  • Infrasauna
  • Horúca sauna
  • Horúca sauna s krbom
  • Lesná sauna - Herba
  • Medvedí brloh – masáž nôh s parným kúpeľom

Mestská veža - renesančná dominanta Trojičného námestia bola postavená v roku 1574 ako pozorovateľňa. Má štvorcový pôdorys, osem podlaží. Ochodza je vo výške 29 m, celková výška veže je 57 m. Na vrchole barokovej kupoly je pozlátená socha Panny Márie – Immaculaty. Hodinový stroj vo veži pochádza z roku 1729. Zvony z roku 1692 odbíjajú štvrťhodiny a celé hodiny. Na južnom priečelí sú jediné zachované slnečné hodiny v meste.

Bazilika sv. Mikuláša - postavená v rokoch 1380 - 1421, je charakteristickou dominantou Trnavy. Najstarším oltárom je ranobarokový oltár Všetkých svätých. V barokovej kaplnke Panny Márie Trnavskej je milostivý obraz, vďaka ktorému je Trnava známy pútnickým miestom. V bočných kaplnkách sú vzácne renesančné a barokové epitafy ostrihomských arcibiskupov. Na juhovýchodnej strane presbytéria bol objavený románsky karner – kostnica, najstaršia sakrálna stavba Trnavy.

Smolenický zámok - na mieste dnešného Smolenického zámku na úpätí Malých Karpát stál kedysi stredoveký hrad. Bol postavený 14. storočí, na konci 18. storočia hrad spustol a na začiatku 19. storočia vyhorel. Na začiatku 20. storočia začali jeho poslední majitelia, Pálfiovci, stavať na hradných ruinách terajší Smolenický zámok. V súčasnosti je v letných mesiacoch dostupný pre verejnosť.

Červený Kameň - hrad, ktorý sa spomína od roku 1240. V 16. storočí bol pristavaný nový hrad, viackrát vyhorel. Poškodený počas druhej svetovej vojny, opravné práce sa začali v roku 1947. Dnes národná kultúrna pamiatka.

Jaskyňa Driny - kvapľová jaskyňa v Malých Karpatoch asi 2 km na juhozápad od Smoleníc v Smolenickom krase. Vchod do jaskyne je vo výške 399 m n. m. Jaskyňa vyniká zachovalou kvapľovou výzdobou.

Katedrála sv. Jána Krstiteľa - Prvá ranobaroká stavba na Slovensku, patrí k najkrajším v Európe. Skvostom interiéru je pôvodný celodrevený hlavný oltár z roku 1640. Tvoria ho tri oltárne obrazy, 27 sôch svätých Starého a Nového zákona v nadživotnej veľkosti a viacero malých. Pod kostolom je krypta, v ktorej sú pochovaní členovia Spoločnosti Ježišovej a rodina palatína Mikuláša Esterháziho. V roku 2003 ju navštívil Svätý Otec Ján Pavol II.

Súsošie Najsvätejšej Trojice - Impozantné barokové súsošie vytvoril Ján Krištof Khien v roku 1695. Na rohoch štvorhranného základu sú sochy: sv. Florián, sv. Agáta, sv. František Xaverský a sv. Anton Paduánsky. V kamennom hrobe je ležiaca socha sv. Rozálie, na vrchole 4 m vysokého stĺpa súsošie Najsvätejšej Trojice korunujúce Pannu Máriu.

Golf Trnava - súčasťou odpaliska sú kryté kóje pre možnosť tréningu aj za nepriaznivého počasia a automat pre výdaj loptičiek. Atmosféru areálu dotvára príjemné prostredie kaviarničky. Celý areál je prístupný aj širokej verejnosti. Samozrejmosťou je možnosť tréningu pod dohľadom profesionálnych trénerov golfu.

Heroes laser aréna - ponúka adrenalínovú hru až pre 11 hráčov, v ktorej hráči strieľajú proti sebe modernými laserovými zbraňami. Absolútny adrenalín a veľmi zábavný šport zároveň.

Speedykart Trnava - verejná indoor motokárová hala s celoročnou prevádzkou. K dispozícii má 6 motokár s výkonom 6,5 Hp a 4 motokáry s výkonom 9 Hp. Okruh má dĺžku približne 300 m a šírku v rozpätí od 2 do 5 m.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť