Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Cukrová alebo brazílska depilácia pre ženy aj mužov - dokonale hladká pokožka.

50
Popis ponuky

Cukrová depilácia je jemná, bezpečná, menej bolestivá a efektívna v odstraňovaní chĺpkov u žien, mužov a dokonca aj detí. Celkom prevratná je technika, akou sa depilácia vykonáva. Cukrovou pastou sa chĺpky vytrhávajú v smere ich rastu a to v štádiu, keď majú dĺžku približne 5 mm.

Cukrová pasta sa zohrieva len na telovú teplotu a preto neprichádza k žiadnemu riziku popálenia kože ako k tomu môže dôjsť pri používaní horúceho vosku, neprichádza k podráždeniu a zarastaniu chĺpkov a zároveň odstraňuje odumreté kožné bunky.

Výsledkom je nepodráždená, krásna a zamatovo jemná pokožka.

Brazílska depilácia je výborný spôsob ako sa zbaviť ochlpenia intímnych partií. Pri depilácii sa používa cukrová pasta, ktorá sa nanáša na pokožku v protismere rastu chĺpkov a následne sa strhne v smere ich rastu. Spôsob je opačný ako v prípade odstaňovania chĺpkov horúcim voskom a cukrová hmota je oveľa šetrnejšia k pokožke.

Pri brazílskej depilácii sa celkom zbavíte ochlpenia nielen na venušinom pahorku a v okolí bikín, ale aj o kúsok nižšie, v tých najintímnejších častiach vášho prirodzenia. Odstraňujú sa všetky chĺpky, avšak ak si to klientka želá, môže sa nechať tenký pásik.

Dobrou správou je, že hladučká pokožka vám vydrží aspoň dva-tri týždne, niektorým ženám vyše mesiaca. Všetko závisí od typu, hrúbky a farby chĺpkov ako aj od typu pokožky.

V nasledujúcej tabuľke si môžete zvoliť kombináciu počtu kupónov pre jednotlivé ošetrenia.

Salón ELEONOR ESTHETIC, nachádzajúci sa priamo pod Bratislavským hradom na Zámockej ulici, ponúka maximálnu profesionalitu, individuálny prístup a príjemné prostredie. Určite oceníte aj kvalitu materiálov bioEvolution, O.P.I., Smart Lashes a ProNails. Salón ponúka služby v oblasti manikúry, nechtového dizajnu, permanentného predlžovania rias, permanentného make-upu, mezoterapie, microbladingu a pedikúry.

Zákazníkom okrem kvalitných produktov vedia poskytnúť aj kvalifikované poradenstvo, pedantnosť, profesionalitu a ústretové jednanie v každom smere.

Zobraziť menejZobraziť viac
4,99 €
10 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
4,99 €
10 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť