Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Permanentný makeup, nanoblading obočia, tetovanie obočia metódou mircoblading či so špeciálnou NANO ihlou.

56
Popis ponuky

Ideálnym riešením je microblading (vláskovanie) – metóda ručného tetovania obočia, ktorá spočíva v aplikácii pigmentu pod povrch pokožky pomocou špeciálnych čepieľok. Oproti klasickému tetovaniu strojčekom je obočie vytetované microbladingom jemné a preto vyzerá mäkko a dokonale prirodzene. S metódou Microblading budete mať už hneď po zobudení krásne upravené obočie.

Ako prebieha microblading?

  • Po konzultácii s klientkou nakreslia obočie, zvolia požadovaný tvar a vyberú vhodný farebný odtieň pigmentu
  • Aplikácia lokálneho anestetika pomocou krému Emla, nasleduje samotné tetovanie pomocou špeciálnych čepieľok
  • Približne po mesiaci k nám klientka prichádza na korekciu/korekcia nie je zahrnutá v cene kupónu
  • Pigment sa v pokožke udrží približne 1 až 3 roky.

V cene je zahrnuté:

Vstupná odborná konzultácia, úprava obočia, dezinfekcia tetovaného miesta, predkreslenie obočia, krémové lokálne anestetikum EMLA, tetovanie obočia metódou microblading, krém pre domáce ošetrenie, odborné poučenie o domácom ošetrovaní a priebehu hojenia v písomnej forme.

Permanentný make-up je procedúra, ktorá spočíva vo vpravovaní prírodných pigmentov do pokožky s garanciou absolútnej hygieny. Ihly, ktoré sa používajú pri práci sú sterilné a určené vždy len na jedno použitie. Tetovanie sa prevádza mikropigmentovaním vrchnej vrstvy pokožky, v čom spočíva aj zásadný rozdiel medzi klasickým tetovaním a permanentným make-upom. Permanentné farby neobsahujú ťažké kovy, sú absolútne zdravotne nezávadné a postupne blednú až do úplného zmiznutia.

MICROBLADING je novšia technika tetovania obočia, obľúbená po celom svete. Ide o špeciálne pero s mikroihličkami. Mikroihličky ručne, nie strojovo, vkladajú minerálny pigment do vyšších vrstiev pokožky a to len do hĺbky max. 1 mm. Rozdiel v prístrojovom a ručnom tetovaní je v tom, že ručnou technikou sa robí vláskovaná realistická technika kresby chĺpkov v povrchu pokožky. Chĺpky sú tak úplne jemné, tenké a prirodzené. Obočie pôsobí absolútne realisticky, čím sa doladí jeho tvar a obočie sa zahustí.

Permanentný makeup vydrží niekoľko rokov, keďže tetovací prístroj ide viac do hĺbky, pri microbladingu je trvanie približne rok.

Permanentný makeup obočia novou vyhľadávanou metódou so špeciálnou NANO ihlou - tieňované obočie. Nie sme každá vizážistka od narodenia. Aj napriek tomu, že sa máte radi, nehodláte stráviť pol života v kúpelni a večne dorovnávať a dofarbovávať to neposlušné obočie. Metódu, vďaka ktorej budete mať obočie hustejšie, pravidelnejšie a čo je najdôležitejšie, prirodzene vyzerajúce vďaka púdrovému tieňovanému efektu. A vydrží vám aj niekoľko rokov.

Nanoblading obočia je novinka v oblasti permanentného Make-upu. Jedná sa o novú NANO technológiu, so špeciálnou NANO ihlou vyvinutou pre tvorbu naozaj jemných a prirodzených vláskov obočia. Výsledok pôsobí veľmi prirodzene a jemne.

Eleonor Esthetic nájdete priamo pod Bratislavským hradom na Zámockej ulici. Maximálna profesionalita, individuálny prístup a príjemné prostredie. Určite oceníte aj kvalitu materiálov bioEvolution, O.P.I., Smart Lashes a ProNails. Ponúkajú služby v oblasti manikúry, nechtového dizajnu, permanentného predlžovania rias, permanentného make-upu, mezoterapie a microbladingu. Nájdete tu kvalitné produkty, kvalifikované poradenstvo, pedantnosť, profesionalitu a ústretové jednanie v každom smere.

Zobraziť menejZobraziť viac
79,90 €
180 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79,90 €
180 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

29
37