Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kompletná úprava nechtov na nohách a lakovanie americkou značkou O.P.I.

48
Popis ponuky

Vaše nohy si zaslúžia pozornosť a starostlivosť ako každá iná časť vášho tela. V štúdiu Eleonor sa postarajú o to, aby ste mohli aj vy sebavedomo nosiť otvorené sandálky a mať krásne upravené nechty.

Americká nechtová značka OPI už 30 rokov potvrdzuje, že výnimočnosť neznamená nedostupný luxus. Značka OPI je celosvetovo obľúbená najmä vďaka legendárnym lakom na nechty, pre ktoré sú príznačné nádherné a neopakovateľné odtiene, vysoká odolnosť a dlhodobá trvanlivosť.

Salón ELEONOR ESTHETIC, nachádzajúci sa priamo pod Bratislavským hradom na Zámockej ulici, ponúka maximálnu profesionalitu, individuálny prístup a príjemné prostredie. Určite oceníte aj kvalitu materiálov bioEvolution, O.P.I., Smart Lashes a ProNails. Salón ponúka služby v oblasti manikúry, nechtového dizajnu, permanentného predlžovania rias, permanentného make-upu, mezoterapie, microbladingu a pedikúry.

Zákazníkom okrem kvalitných produktov vedia poskytnúť aj kvalifikované poradenstvo, pedantnosť, profesionalitu a ústretové jednanie v každom smere.
14,99 €
29 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
14,99 €
29 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14
73
8
29