Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Mezoterapia pre krásnu tvár bez vrások, jazvičiek a pigmentových škvŕn.

36
Popis ponuky

PRÍSTROJOVÁ MEZOTERAPIA prístrojom VEGA a nemeckým sérom BioEvolution, ktoré je zárukou vysokej kvality, spĺňa najprísnejšie požiadavky hygieny, kvality a bezpečnosti práce + možnosť BONUSU: korektúra a zdvihnutie kútikov úst k celkovej mezoterapii.

Mezoterapia je metóda, ktorou sa pleti pomocou mikro ihiel dodávajú výživné látky a súčasne sa pleť hydratuje. Pomáha pleť vypnúť a vyplní drobné nedostatky tváre, krku či dekoltu, ako sú vrásky alebo jazvičky, nerovnosti pleti a pigmentácie. Pomáha pokožke vrátiť svieži a mladistvý vzhľad.

Aplikované séra

  • Hyaluronic Moisturizing Serum

Hydratačné sérum s kyselinou hyaulóronovou a terhalózou je určené pre mikroinjekčnú mezoterapiu tváre a krku. Sérum vyhladzuje mimické vrásky, zjemňuje štruktúru pokožky, stimuluje kolagén a elastín. Pleť vyzerá mladšie a sviežejšie, pevnosť kože je výrazne zlepšená a vrásky plytšie.

  • MESO Wrinkle Lifting Serum

Protivráskové liftingové sérum s aminopeptidmi je určené pre mikroinjekčnú mezoterapiu tváre a krku. Vypína pleť, vyhladzuje mimické vrásky, zjemňuje štruktúru pokožky. Pevnosť pokožky je výrazne zlepšená a vrásky plytšie.

  • MESO Regenerating and Oxygenating Serum

Regeneračné a okysličujúce sérum s koenzýmom Q10 a vitamínom P2. Je určené pre mikroinjekčnú mezoterapiu tváre a krku.

Novootvorený salón L&W beauty sa nachádza na ulici Sládkovičova 2 v Starom Meste.
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť