Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Krása Belianskych Tatier s ubytovaním pre 4 – 5 osôb a skvelými raňajkami v penzióne Šilon.

Popis ponuky

Belianske Tatry - raj pre turistov

Letná sezóna má svoje čaro. Je vhodná nielen pre turistiku, ale aj na prechádzky okolím, návštevou termálnych kúpalísk buď v neďalekom Poľsku v obci Tatranská Bukowina (22 km) alebo AQUACITY Poprad (35 km), Vrbov (15 km). Pre milovníkov športových aktivít sú k dispozícii nielen tenisové kurty - Bachledova dolina, ale aj cykloturistika a bobová dráha (Bachledova dolina), vyhliadková veža (Bachledova dolina), kde sa v letnej sezóne môžete vyviezť lanovkou. Samozrejmosťou strediska je požičovňa bicyklov.

V zimnej sezóne si nielen nároční lyžiari prídu na svoje v lyžiarskom stredisku Ski Bachledova dolina - Ždiar (3 km), Strachan Ski Centrum (3 km), alebo Ski Centrum Strednica (3,5 km) s kompletnými službami ako požičovňou lyžiarskej výstroje, školou lyžovania a občerstvením.

Chodník korunami stromov

Chodník korunami stromov Bachledka sa nachádza v srdci druhovo pestrých lesov Pieninského národného parku. Ukáže vám, v čom je príroda Spišskej Magury jedinečná. Spoznáte tunajšie lesy, stanete sa súčasťou lesného života a spoznáte mnoho živočíchov a rastlín, ktoré nájdete len málokde.

Trasa o dĺžke viac ako 600 m vás prevedie druhovo pestrým lesom, kde na vás čakajú rôzne prekvapenia a poučenia.

Zobraziť menejZobraziť viac
149 €
149 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
149 €
149 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť