Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Celotelové masáže v Dúbravke – klasická, masáž lávovými kameňmi alebo bankovanie.

Popis ponuky

Pri masáži sa používajú najrôznejšie dotyky, tlaky, trenie a hladkanie, ktoré dokážu stimulovať či uvoľňovať svaly, zlepšovať krvný a lymfatický obeh. V spojení s voňavými olejmi a príjemnou hudbou odídete do krajiny relaxu a pohody.

patrí medzi základné masáže, pôsobí preventívne, ale aj liečebne. Je to súbor masérskych hmatov na tele klienta za účelom uvoľnenia. Obsahuje hmaty ako trenie, vytieranie, rozotieranie, hnetenie a nárazové techniky ako tepanie a chvenie. Klasická masáž má množstvo účinkov, od prehriatia kože a podkožia, odstránenie únavy, uvoľňuje stuhnuté svaly, podporuje vyplavenie toxínov z tela ale najmä uvoľňuje veľké množstvo endorfínov - hormónov šťastia.

je prikladanie baniek zo skla alebo z umelej hmoty na bolestivé miesta alebo dráhy orgánov. Je vhodná aj ako doplnková metóda klasických masáží.

Bankovanie spočíva v prikladaní sklenených alebo plastových nádobiek na pokožku. Vzduch v banke sa pred aplikáciou zohreje, banka sa tak po priložení prisaje na kožu, ktorú podtlak vtiahne dovnútra, príp. sa vzduch vysaje pumpičkou. Pokožka sa prekrví a prudko začervená. Táto metóda je bezbolestná, pociťujete iba ľahké pnutie, akoby ťahanie kože.

majú schopnosť absorbovať, udržiavať a postupne uvoľňovať teplo. Kamene sa ohrievajú v špeciálnej vaničke s 50-70 stupňovou teplotou, aby sa prehriali až do svojho stredu. Masáž chrbta prebieha takmer rovnako, ako počas klasickej masáže, len s tým rozdielom, že necítite dlane maséra ale kamene. Aj tuto sa pred masážou na telo rozotrie masážny olej.

Zobraziť menejZobraziť viac
12,99 €
12,99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
12,99 €
12,99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

51
29