Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Expresné alebo kompletné laserové bielenie zubov s certifikovaným gélom bez peroxidu.

Sofia Bene
0 / 5
50
Popis ponuky

Táto nová technológia bieli zuby bezpečne a rýchlo. Ošetrenie pozostáva z nanesenia špeciálneho gélu, ktorý sa nanesie na sklovinu. Prenikaním LED diódového špeciálneho svetla reaguje gél s vlnovou dĺžkou svetla a oxiduje na sklovine čím odstraňuje pigmentáciu. Výsledok bielenia je viditeľný už po prvom zákroku. Na porovnanie a ukázanie zmeny odtieňa zubov sa používa tzv. shader (rozlišovač farebnej škály zubov).

Celý bieliaci proces bol klinicky preukázaný ako najšetrnejší k zubom a s vynikajúcimi výsledkami. Bieliaci gél je certifikovaný v EÚ. Táto technológia bielenia pochádza z USA.

Kontraindikácie:

Zákazníci so zubným kameňom a povlakom môžu mať znížený účinok bielenia.

Po ošetrení:

Po ošetrení odporúčame dodržiavať správnu zubnú hygienu a vyhýbať sa nadmernej konzumácii vysoko farebných nápojov a fajčeniu, aby bol efekt trvácnejší (bieliaci efekt by mal vydržať až 6 mesiacov pri správnej životospráve). Profesionálne bielenie zubov neodporúčame kombinovať v priebehu 3 mesiacov s inými metódami bielenia zubov (bieliaci pásik, bieliace tyčinky, perá a rôzne bieliace peroxidové násadky... ).
19,90 €
40 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,90 €
40 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť