Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Maďarsko: zážitkový pobyt pre rodinky s deťmi v Oxigén Hotel**** superior Family & Spa.

64
Popis ponuky

Luxus plný zážitkov pre náročné rodiny!

PONUKA OBSAHUJE
2 noci / 2 osoby +1 dieťa (do 10 rokov) izbe Select počas pracovných dní s polpenziou a neobmedzeným využitím wellness časti Zen Spa

- Ubytovanie v izbe Select s výhľadom na les
- Bohaté bufetové raňajky s domácimi chuťami
- Večera formou švédskych stolov v reštaurácii De la Motte alebo v elegantnej miestnosti Porcelán
- Pre deti s All inlusive stravou (stravovania 5x denne, na detských all inclusive pultoch ponúkame celý deň čerstvé ovocie, slané a sladké múčniky, keksíky, jogurty a ovocné šťavy)
- Detský wellness: Náš detský bazén s príjemnou teplotou, dezinfikovaný látkami priateľskými k pokožke, je "srdcom" našej wellness ríše. Farebné tobogány, osobitne nastaviteľné zážitkové prvky, vodné hry, rodinná vírivka, detská aromatická sauna, vyhrievané lavice.
- V spoločnosti animátorov, ktorí sú vždy pripravení na zábavu: Hotelové rally, chicken run, výroba vtipnej slamky, minidisco, maľovanie dlane, pečenie-varenie alebo rôzne súťaže, remeselnícke činnosti. Naši "šéfkuchári" vždy spolu pripravujú chutné kokosové gule, mafiny, pizzu, sendviče a mnoho ďalších obľúbených jedál. A následne si môžu spolu zatancovať na našej minidisco s Páfrányom, milým dinosaurom hotela.
- Wellness časť so špeciálnou panoramatickou saunou, aromatickou saunou, japonskou parnou kabínou, infrasaunou, soľnou kabínou, zážitkovými a masážnymi sprchami, vyhrievanými lavicami a Kneippovou kúrou
- Bezplatné uzavreté parkovanie

Ďalšie príplatky:
Sezóna: 22 Eur / 2 noci (od 01.02.2019 do 15.06.2019.) 

Príplatok za Select plus izbu: 29 Eur 2 noci / izba
Family sSuite: 59 Eur 2 noci / izba
Family izba: 90 Eur 2 noci / izba

Zľavy pre deti:
do 9,99 rokov: zdarma;
10-13,99 rokov, 2 noci: 45 Eur / dieťa
nad 14 rokov, 2 noci: 90 Eur / dieťa

Doba platnosti
Ponuka platí od 01.02 do 15.06.2019 v závislosti od voľného kontingentu a dá sa uplatniť podľa písomného potvrdenia vo vopred dohodnutom termíne.

Cena nezahŕňa: Pobytová taxa (320 HUF / osoba nad 18 rokov/ noc)

V prípade ubytovaní viac detí platí sa aj poplatok za izbu (Select plus alebo Apartmán suite alebo Rodinná izba).

Popis
WELLNESS ODDYCH
Ubytovanie s výhľadom na okolité lesy, izby sú zariadené moderným rustikálnym nábytkom v elegantných zemitých farbách, zdobené textilom, doplnkami vo vidieckom štýle a jedinečnými talianskymi kobercami, ktoré vytvárajú hrejivú atmosféru domova. (Výbava izieb zahŕňa LCD TV, trezor, telefón, pripojenie na internet, WIFI, minibar, sušič na vlasy, zrkadlo na holenie, zrkadlo na líčenie s osvetlením, hotelovú kozmetiku PRIJA)

Vybavenie priateľské k deťom a bábätkám, aby si všetci členovia rodiny mohli užívať bezstarostný oddych, ktoré na Vašu žiadosť pripravíme v izbách. V záujme pohodlia, na ktoré si naši najmenší hostia mohli zvyknúť doma, im zabezpečíme malú postielku, detskú vaničku, sledovací monitor dýchania, vysokú stoličku, úzku dosku na toaletu, podbradník, ohrievač fliaš, sterilizátor.

Dvojiciam a rodinám s jedným dieťaťom odporúčame izbu select, kde ako prísteľka pre dieťa poslúži šikovný gauč, na ktorom možno vytvoriť útulné a pohodlné „hniezdečko“.

Bohaté raňajky formou bufetových stolov s množstvom domácich chutí (napr. domáce syry, džemy, med, mäsové výrobky), ktoré pripomínajú detstvo.

Večere formou švédskych stolov sú podávané v jednej z našich troch reštaurácií. Vo francúzskej sále Gallassy, v elegantnej Porcelánovej sále alebo v reštaurácii pre malé deti Bambino.

Pre deti je v reštaurácii vytvorený samostatný detský švédsky stôl.

Samozrejme mysleli sme aj na najmenších. Pre nich máme pripravenú širokú paletu detských výživ. V reštaurácii Bambino máme k dispozícii detskú stoličku a podbradníky.

Pre zabezpečenie bezproblémového zaopatrenia detí v čase medzi hlavnými jedlami sú k dispozícii v nepretržitej 24 hodinovej prevádzke izby pre matky s deťmi, ktoré spĺňajú všetky požiadavky detskej starostlivosti. V týchto izbách sa nachádzajú potreby pre zaopatrenie detí ako prebaľovací pult, mikrovlnná rúra, chladnička, mraznička
a detský príbor.

Okrem stravovania je dôležité aj uvoľnenie. Ručíme za to, že žiadny člen rodiny sa nebude nudiť. Najmenší hostia si môžu vychutnať detský kútik Dino a množstvo kreatívnych detských programov.

Deti sa môžu zabaviť v kreatívnych výtvarných dielňach, ktoré sa konajú viackrát denne a kde v závislosti od ročného obdobia zhotovujú ekologické hračky. Po osvojení výrobných postupov si ich môžu hravo vytvárať aj v domácom prostredí.

Deti aj dospelých záujemcov aktívneho pohybu očakávame s hrami, ktoré rozvíjajú vodné zručnosti. Plavecký kurz Rybičku vedie odborný plavecký inštruktor.

Pre zabezpečenie bezstarostnej vodnej zábavy v predajni pre detičky ponúkame sortiment plávacích kolies a plienok do vody viacerých rozmerov. Pre najmenších sme postavili wellness ríšu v štýle japonských záhradných kúpeľov. Zaručená zábava Vás čaká v detských bazénoch aj v pavilóne hier s nastaviteľnými zážitkovými prvkami, šmýkačkami v tvare dinosaura a množstvom vodných atrakcií.

Neradi by sme deti pripravili o zážitok zo sauny, preto ponúkame možnosť vyskúšať v našej saune viackrát denne detský saunový program. Vychutnajte si spolu so svojimi deťmi príjemné bylinkové alebo voňavé ovocné saunovanie.

Priaznivci bicyklovania majú na hotelovej recepcii k dispozícii požičovňu bicyklov. Pre hostí s deťmi máme pripravené bicykle vybavené prívesným vozíkom alebo detským sedadlom.

Pre dospelých:
Máme pripravené programy Zen Spa v znamení spirituálneho wellnesu s atmosférou ďalekého východu, autentickou meditačnou hudbou, vonnými tyčinkami a wellnessovými službami:

- Ochutnávka čajov z pravých japonských bylín s ukážkou rituálu prípravy v bare Zen Spa.
Cez deň ponuka ovocného občerstvenia v bare.
- Po osviežení tela popoludňajšia Joga, pre dokonalú harmóniu duše.
- Saunový program realizovaný našim saunovým majstrom, pre dokonalú očistu pokožky a efektívnu detoxikáciu.
- Po večeri relax pri sviečkach vo vírivke Zen Spa s neopakovateľným výhľadom na osvetlenú japonskú a meditačnú záhradu.

Zabezpečíme dozor detí. (spoplatňovaná služba, ďalšie informácie na hotelovej recepcii).

Neobmedzené využitie služieb wellness centra Zen Spa:
- Využitie wellnessových služieb
- Súčasťou wellness centra Zen Spa sú panoramatická sauna s atmosférou východu, aromatická sauna, japonská parná kabína, infrasauna so soľnou kabínou, zážitkové a masážne sprchy, vyhrievané odpočívadlá doplnené fototerapiou a Kneippovými procedúrami.
- Pre dospelých je k dispozícii terasa na opaľovanie s výhľadom na jedinečnú japonskú záhradu, meditačnú záhradu, lesopark a výšiny pohoria Bükk.
- V hotely sú k dispozícii kúpacie plášte, plachty a osušky pre použitie v saune.

Výbava izieb: minibar, trezor, WiFi, LCD TV, telefón, kúpeľňa so sprchovacím kútom, sušič na vlasy, kúpací plášť, uterák.

Fakultatívne voľnočasové programy: túry s rôznymi stupňami náročnosti, zapožičanie bicyklov, prehliadka jaskynných domov, ochutnávka vín, Rozprávková cesta.

Pôvodná cena vyplýva z cenníka ubytovacieho zariadenia.
Právo na zmenu cien je vyhradené!

HOTEL OXIGÉN **** & ZEN SPA
3325 NOSZVAJ, SZOMOLYAI ÚT, Mad’arsko
Ďalšie informácie

  • Rezerváciu pobytu alebo overenie dostupnosti termínu je potrebné vykonať cez e-mail rezervacia@zlavyoutlet.sk  alebo na tel. č. +421 908 093 577 (volať po 17:00 hod.)
  • Pri rezervácii uveďte kód kupónu, vaše fakturačné údaje a telefónne  číslo.
  • Termín je potrebné si rezervovať čo najskôr, pri neskorej rezervácii negarantujeme možnosť využitia kupónu vo vami plánovanom termíne.
  • Zmenu pobytu je nutné nahlásiť min. 7 dní pred nástupom na pobyt, v opačnom prípade kupón stráca svoju platnosť
  • kupón nie je možné uplatniť počas maďarských sviatkov!
Dôležité

Ponuka platí od 01.02 do 15.06.2019 v závislosti od voľného kontingentu a dá sa uplatniť podľa písomného potvrdenia vo vopred dohodnutom termíne.
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť