Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vlhkosť v topánkach – zbavte sa jej vďaka automatickému sušiču s dezinfekciou (vrátane poštovného).

30
Popis ponuky

Viete, po čom vaše nohy túžia? My áno. Po čistých a voňavých topánkach. Predstavujeme vám absolútnu novinku na slovenskom trhu - prvý automatický ozónový sušič topánok.

Automatický sušič topánok, ktorý obuv nielen vysuší, ale aj vydezinfikuje pomocou modernej ozónovej technológie. Ozón zabije všetky druhy húb a baktérií, ktoré spôsobujú nepríjemný zápach, ohrozujú zdravie vašich nôh a znižujú životnosť obuvi.

Jedinečné zariadenie, ktoré v priebehu 25 minút účinne dezinfikuje a suší športovú či vychádzkovú obuv, lyžiarky, ponožky, prilby, kukly, rukavice apod. Dezinfekcia ozónom počas piatich minút dokonale zlikviduje mikroorganizmy, plesne, huby a baktérie v obuvi. Po skončení dezinfekcie sa automaticky spustí proces sušenia pri nastavenej teplote od 40 do 70°C. Činnosť sušiča je úplne automatická a spustí sa jednoduchým nasunutím obuvi na sušič. Po skončení dezinfekcie ozónom a sušenia teplým vzduchom sa sušič sám vypne.

Ozón sa získava zo vzdušného kyslíka priamo v sušiči. Ozón je najúčinnejší prírodný dezinfekčný prostriedok, ktorý je dva až tritisíc krát účinnejší ako nebezpečný chlór. Nespotrebovaný ozón sa počas 30 minút opäť premení na kyslík. Množstvo ozónu vyrábaného sušičom je pre človeka úplne neškodné a nie je nebezpečné. Najznámejším príkladom pôsobenia ozónu v prírode je svieži a čistý vzduch po silnej búrke. Vzduch má vtedy typickú prenikavú, príjemnú a podmanivú vôňu.

Zobraziť menejZobraziť viac
89,90 €
129 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
89,90 €
129 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

41
54
38
48