Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Apartmány Gader v nádhernom prostredí Veľkej Fatry s možnosťou polpenzie.

40
Popis ponuky

V Gaderskej doline a jej blízkom okolí nájdete všetko, čo potrebujete pre výnimočný relax. Chvíle v prekrásnej prírode si môžete spríjemniť turistikou vo Veľkej Fatre.Ak máte radi vodnú zábavu, odskočte si do Aquaparku Turčianske Teplice.

Možnosť ubytovania v apartmánových izbách v hlavnej budove 2x (4 - 6), 1x (2 - 4). Na prízemí sa nachádza recepcia a reštaurácia s možnosťou objednania polpenzie.

Gaderská dolina

Leží v západnej časti Veľkej Fatry a predstavuje jeden zo skvostov slovenskej prírody. Každý návštevník ocení, že na pomerne malom území sa nachádza mnoho vzácnych prírodných útvarov a krásnych zákutí. Známe sú gaderské jaskyne i bohatá flóra. Husté lesy sú bohaté na zver. Žijú tu najmä jelene, ale aj diviaky, kamzíky, medvede a dravé vtáky, vrátane orla skalného. Celou dolinou preteká krištáľovo priezračná bystrina. Dolina je pohodlne prístupná pre každého návštevníka. Vstupnou bránou do doliny je obec Blatnica, ležiaca 15 km južne od mesta Martin a 13 km severne od kúpeľného mesta Turčianske Teplice.

Veľká Fatra

Zaberá východnú časť regiónu. Na východe ju ohraničujú Nízke Tatry, Liptovská kotlina a Chočské vrchy, na severe Oravská vrchovina a Krivánska Malá Fatra, na západe Turčianska kotlina, na juhu Kremnické vrchy. Najvyšší vrch Ostredok (1592 m n.m.). Priemerná výška, ktorú dosahuje toto pohorie je 900 m.

Zobraziť menejZobraziť viac
79 €
132 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79 €
132 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť