Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Ošetrenia pleti jedinečným chemickým peelingom BioRePeelCl3.

Salón INA
0 / 5
35
Popis ponuky

Zloženie BioRePeelCl3 je unikátne a jedinečné. Také multifunkčné a originálne zloženie nemá žiadny iný peeling. Dvojfázový gél s lipolitickou a hydrofylnou zložkou robí BioRepeelCl3 jedinečným a unikátnym na svete. Aj napriek vysokej koncentrácii kyselinových zložiek (pri tvári až TCA 35 %) nedochádza takmer k žiadnemu drastickému olupovaniu a páleniu. Pacient nepociťuje žiadny diskomfort.

Kombinácia aktívnych zložiek BioRePeelCl3 bez peroxidu a bez amoniaku a bez oxidácii účinne bojuje proti následkom pôsobenia UV žiarenia, proti vráskam, pigmentácii a prejavom akné. Špecifický kolagénový booster, antioxidanty a liftingové aktívne zložky účinne bojujú proti starnutiu. Hydrofylná fáza obsahuje inovatívnu zmes TCA, AHA, BHA, PHA, aminokyselín a vitamínov. Tým zaisťuje hlbokú stimuláciu pokožky a revitalizačný účinok a to dodatočne k očakávanému peelingovému efektu.

Lypofilná fáza chráni aktívne zložky pred oxidáciou a zároveň podporuje hydratačný účinok produktu BioRePeelCl3 na pleti. Podporuje produkciu rastových faktorov v tkanive, syntézu kolagénu, nervovú relaxáciu a tým účinne pôsobí proti vráskam. Zvyšuje a podporuje syntézu keramidov, aktivuje keranocyty a produkciu kolagénu fibroplastov.

Jedinečný BioRepeelCl3 je vhodný aj pre mladú pokožku s akné v ostrej fáze so zapálenými vyrážkami, čerstvými jazvami a drobnými vráskami. Má bakteriostatické účinky, zmenšuje zväčšené póry a nahromadenie mazu, vytvára nepriaznivé prostredie pre rast baktérii a znižuje možnosť vzniku akné.

Dá sa aplikovať aj v lete, nedochádza následne k tvorbe pigmentov.

Zobraziť menejZobraziť viac
44,90 €
69 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
44,90 €
69 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť