Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Relaxačný 45-minútový pobyt v jedinej jaskyni, ktorá vonia soľou vám vráti vitalitu, dobrú náladu a prispeje k vášmu zdraviu.

40
3,90 €
6,50 €

Recenzie k ponuke (6)

4,17/5Skvelé
Hodnotené 6x
5

Pobyt v soľnej jaskyni bol SUPER!!! Na jednej starne skľučujúci a na druhej prospešný. Proste skvele využitá ponuka za perfektnú sumu. Miša

21.10.2013
2

Ked si kupite tento kupon,tak pocitajte s tym,ze uz nebude ziaden volny termin.pretoze tato zlava je ponukana aj na inych strankach a je platna uz od novembra.a preto je problem s objednanim kedze nie je ziaden vyhovujuci cas.kupon sa predava veselo dalej na zlav.portaloch,je vraj platny do 22,1.ale volne terminy uz nie su.takze vam prepadnepani kt.to tam obsluhuje je taka ochotna ze byt ja majitel tak ju hned vyrazim.povedala nam ze kde sme boli od novembra.ale ja som kupon kupila az teraz.tak potom naco to ponukaju ked uz nieje volne?a este upozornujem ak mate deti tak tam ani nechodte.pretoze tej predavacke vadia.vadi jej totizto ked sa deti rozpravaju a hraju.pritom dnu su hracky pre deti s kt.sa mozu hrat.tak neviem naco tam su.takze ja to absolutne Neodporucam.a este dodam ze tak strasnu zenu kt.nema rada deti som este nestretla...

16.1.2014
3

Táto recenzia nemá slovné hodnotenie.

31.1.2014
5

Super relax. Príjemné prostredie.

11.2.2014
5

Je to perfektný relax na telo aj dušu. Treba sa dopredu objednať, ale nie je to problém. Ďakujem aj príjemnej pani, ktorá to tam vedie a za jej ochotu.

13.2.2014
5

Nedá mi neoponovať pani Terézii. Akcia platila do 22.1. nám však pani vyhovela a boli sme kupón využiť až 30.01. To isté sa stalo aj iným. Takže každý , kto mal záujem sa do jaskyne dostal. Zhodou okolností sme boli s našimi deťmi v jaskyni s pani Teréziou , zažili sme si to čo jej deťúrence vystrájali /hádzanie hračiek, ohadzovanie , kričanie atď./ Tie deti aj po našej apelácii sa jednoducho navedeli vpratať do svojej kože. Matka ich absolutne nezvláda ,ani ju vôbec nepočúvajú. Chodíme tam častejšie aj k iným deťom , ale s takými nevychovanými deťmi so sa tam ešte nestretla. Vôbec sa nečudujem pani recepčnej, že si nenechá ničiť majetok takými hulvátmi. Je úplný rozdiel hrať sa slušne a úmyselne ubližovať druhým deťom. Pani Terézia vstúpte si trošku do vlastného svedomia a uvedomte si , že tam nie ste sama so svojimi deťmi , ale sú tam aj druhí ľudia .

17.2.2014
Zobraziť všetky recenzie »
3,90 €
6,50 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť