Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pobyt pre dvoch v centre Budapešti v Hoteli Medosz*** + výlet na lodi.

28
Popis ponuky

Užite si centrum Budapešti s darčekovým výletom na lodi

2 osoby / 1 noc aj cez víkend s raňajkami (Economy)+ lodná prehliadka mesta ako darček!

PUNUKA OBSAHUJE
- Raňajky
- Bezplatné Wi-Fi
- DPH a pobytová taxa
- 1 h 10 min. lodná prehliadka mesta
- Lodná prehliadka sa platí pre 2 osoby!
- Lodná prehliadka pre dieťa do 10 rokov je bezplatná

ĎALŠIE PRÍPLATKY
Lodná prehliadka pre dieťa 10-14 rokov: 7 Eur / osoba / prehliadka
+1 noc: 62€ / izba /noc

Zľava pre deti: do 6 rokov: zdarma;

PLATNOSŤ
Poukážka je platná do 28.02. 2018 a okrem sviatkov a vybraných termínov sa dá uplatniť na základe písomného potvrdenia v termíne dohodnutom s ubytovacím zariadením.

LEGENDA VYHLIADKOVÉ LODE
- 1 h a 10 min. trvá denná lodná preliadka mesta
- na palube je sprievod v 30 jazykoch
- pohár nápoja podľa výberu (šampanské, víno, pivo, nealko, minerálka)
- + 1 pohár limonády "Duna Bella"
- Bezdrôtové internetové pripojenie

PLUS
1 h 30 minút trvá voľný program, pri ktorom môžete objavovať ostrov Margit, program je možné predĺžiť.
Jedinečná mapa ostrova Margit s odporúčanými cestami a pamiatkami.
Zľavy z reštauračných a voľnočasových služieb na ostrove Margit:
- 25 % zľava z požičania bicyklov
- 10% zľava v kaviarni, v bare a v kúpeľoch Thermal hotel (nezabudnite si doma plavky)
- 10% zľava v reštaurácii, v pivárni, v kaviarni a v bare Grand Hotel

BUDAPEŠŤ
Budapešť sa nie náhodou počítava medzi najkrajšie mestá Európy - jej kultúrne dedičstvo, krásne stavby, kúpele, mosty...... dôvody nezabudnuteľnej dovolenky.

Mesto je ako latinský milenec. Nedá sa spoznať, lebo má tisíce podôb.

Peštianská židovská oblasť je najšpeciálnejšou časťou mesta. Jej mystická atmosféra Vám dáva pocit cestovania v čase. Hlavná ulica židovskej štvrte je plná malých obchodov, na ulici Királya, ktorá sa tu nachádza zažijete naozaj rušný nočný život.

Alebo navštívte Budaiské kopce a vyhľadajte hrob otca ruží Gül Baba, nachádzajúci sa tu ešte z tureckých čias, je to najsevernejšie pútnické miesto Islamu.

Samozrejme nemôžme zabudnúť ani na poklady kultúrneho dedičstva ako je Budavársky palác, ak sme už tam prejdime sa po krátkom, ale plnom adrenalínových zážitkov, Budavárskom labirinte, kde na smelých návšetvníkov čaká fontána vína.

Pod skalnatým stropom, ktorý má už viac ako pol milióna rokov sa medzi historickými stenami mőžme pustiť do objavovacej túry alebo si užiť meditačnú prechádzku.

Ak už Vaše končatiny túžia po oddychu nevynechajte slávne kúpele, kde sa po obhliadkách Vaše svaly konečne opäť uvoľnia, vďaka našej viac akostoročnej tradícii.A určite neopustite mesto bez toho, aby ste navštívíli jednu z legendárnych kaviarní a nepochutnali si na jej tradičnej káve. Väčšina z nich odzrkadľuje starodávnu pompéznosť, v ktorej sa naozaj oplatí tráviť čas.

Áno, to je Budapešť: puľzujúci nočný život a kozmopolitne zmýšlajúci ľudia - a práve preto je Budapešť najatraktívnejším mestom v celej strednej a východnej Európe.

HOTEL MEDOSZ*** BUDAPEST
Hotel Medosz sa nachádza v srdci Budapešti, iba 5 minút prechádzky od Opery. Náš trojhviezdičkový hotel so 74 izbami, ktorý sa nachádza vedľa cesty Andrássy a je súčasťousvetového dedičstva, poskytuje svoje služby hosťom za veľmi prijateľnú cenu. Vďaka fantastickej polohe budovy sa už za niekoľko minút dostanete k najkrajším pamiatkam hlavného mesta,v priamej blízkosti hotela sa nachádza aj mnoho reštaurácií, barov a možností zábavy.

V srdci mesta a v centre kultúrneho a obchodného života hlavného mesta Vás očakávame pri Oktogone, v pokojnom prostredí s renomovanými panoramatickými izbami.

IZBY
Väčšina renovovaných izieb má výhlad na námestie Jókai. Izby sú vybavené francúzskymi posteľami alebo oddelenými posteľami, kúpeľňou s vaňovou alebo so sprchou, chladničkou, sejfom, sušičom na vlasy, LCD televízorom. V našich izbách je zabezpečený bezplatný bezdrôtový internet. Väčšina izieb je klimatizovaná.

Ceny pre deti sú platné v prípade ubytovania s rodičmi, podľa vybavenia hotela. Ceny pre deti sú stále platné pre toľko detí s koľkými dospelými, platiacimi cenu za dospelého, sa ubytujú. (V prípade rezervácie 3 alebo viac detí sa unás, prosím, informujte).

Pővodná cena vyplýva z cenníka ubytovacieho zariadenia.
Ceny na webovej stránke majú orientačný charakter, konečnú cenu kalkuluje náš systém počas rezervácie. Právo na zmenu cien vyhradené!

Hotel Medosz*** Budapest
Adresa: Maďarsko, Budapešť Jókai tér 9.

 
Ďalšie informácie

  • Rezerváciu pobytu alebo overenie dostupnosti termínu je potrebné vykonať cez e-mail rezervacia@zlavyoutlet.sk  alebo na tel. č. +421 908 093 577 (volať po 17:00 hod.)
  • Pri rezervácii uveďte kód kupónu, vaše fakturačné údaje a telefónne  číslo.
  • Termín je potrebné si rezervovať čo najskôr, pri neskorej rezervácii negarantujeme možnosť využitia kupónu vo vami plánovanom termíne.
  • Zmenu pobytu je nutné nahlásiť min. 7 dní pred nástupom na pobyt, v opačnom prípade kupón stráca svoju platnosť
  • kupón nie je možné uplatniť počas maďarských sviatkov!
Dôležité

Darčeková poukážka je platná od 28.02.2018. Ponuka neplatí počas sviatkov a a vybraných termínov. Poukážku sa dá uplatniť na základe písomného potvrdenia.
Užite si centrum Budapešti s darčekovým výletom na lodi: Hotel Medosz*** 79 €110 €

Kúpené
2x
Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
Užite si centrum Budapešti s darčekovým výletom na lodi: Hotel Medosz***

Kúpené
2x
Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť