Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Tabata tréning: individuálna hodina s osobným trénerom.

33
Popis ponuky

1 hodina tréningu zahŕňa: 1 hodina /1vstup individuálna hodina s osobným trénerom 

Tabata tréning - tabata je intenzívny intervalový tréning, ktorý pozostáva z 20 sekúnd maximálnej aktivity a 10 sekúnd odpočinku opakujúcich sa za sebou 8-krát. To znamená, že jedna tabata trvá 4 minúty. Za 20-30 minút možno týmto spôsobom precvičiť a vyformovať celé telo. Rovnako dobre sa dajú v rámci tabaty využiť aeróbne aj posilňovacie cvičenia. Výhodou je, že človek si môže tabatu zacvičiť v pohodlí domova a vybrať si cviky, ktoré uzná za vhodné. Zároveň sa nebude nudiť, pretože cviky môže v rámci jednotlivých tréningov ľubovoľne obmieňať. Cvičenie pod dozorom osobného trénera – správne dýchanie, technika cvičenia, intenzita tréningu, motivácia a podpora. Plán cvičenia aj s jednotlivými cvikmi, individuálny a osobný prístup k tréningu aj ku klientovi.
Workout – funkčný tréning možné kombinovať so silovým a s pomôckami: kettlebel, trx, rebrina, činky jednoručné, rôzne váhy, držiaky, fitlopta, karimatka, expandér 
Strečing – po cvičení, dôležitý faktor pre svalovú hmotu
Kardio – bicykel, bežiaci pás, rotoped
Posilovacia veža – posilovanie celého tela, rôzne variácie (podľa tréningového plánu)  
Popis zariadenia

Tabata
Štvorminútový intervalový tréning, pod ktorý sa podpísal japonský profesor Izumi Tabata, je aktuálne veľmi populárny. Tabatu využívajú v rámci svojich tréningov profesionálni športovci, bežní ľudia v posilňovniach a výnimkou nie sú ani milovníci rozličných skupinových cvičení. Podstata tabaty Tabata je intenzívny intervalový tréning, ktorý pozostáva z 20 sekúnd maximálnej aktivity a 10 sekúnd odpočinku opakujúcich sa za sebou 8-krát. To znamená, že jedna tabata trvá 4 minúty.
Za 20-30 minút možno týmto spôsobom precvičiť a vyformovať celé telo. Rovnako dobre sa dajú v rámci tabaty využiť aeróbne aj posilňovacie cvičenia. Výhodou je, že človek si môže tabatu zacvičiť v pohodlí domova a vybrať si cviky, ktoré uzná za vhodné. Zároveň sa nebude nudiť, pretože cviky môže v rámci jednotlivých tréningov ľubovoľne obmieňať.
Spojenie HIIT, tabaty, posilňovania a kardia na hodinu priamo vo fitku, pod dozorom osobného trénera. 

Nájdete nás v centre mesta neďaleko autobusovej a železničnej stanice. Výhodou nášho zariadenia je, že sme fitko zamerané len pre ženy. V našom centre je príjemné prostredie s rôznymi možnosťami využitia priestoru na cvičenie. Samozrejme k dispozícií sú aj šatne, sprchy a wc.

  • odporúčaná intenzita cvičenia je 2-3x /týždeň. 
  • možnosť využiť prípadne ďalšie príslušenstvo vo fitklube (podľa aktuálneho cenníka)
  • 1 hodina/ 1 kupón, termín hodiny je potrebné dohodnúť telefonicky.  
Ďalšie informácie

Po zakúpení je nutná rezervácia vo Fitklub Vibračné plošiny
Jána Milca č. 34 Žilina, 01001 
tel. č.: +421 915 322 460 
e-mail: zilina.fitklub@gmail.com      
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

33
16
13
17