Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Salón Freya: Uvoľnite sa pri masážach alebo odhalte skryté zdravotné problémy vďaka meraniu.

13
Popis ponuky

  • Meranie zdravotného stavu prístrojom QANNTUM

Až 38 zdravotných správ a 261 analýz zdravia dokáže vyhodnotiť špeciálny diagnostický prístroj – kvantový rezonančný magnetický analyzátor. Ak cítite, že niečo nie je v poriadku, ale nič konkrétne vás nebolí, možno

práve s týmto prístrojom zistíte príčinu. Odhaľte skryté zdravotné problémy a ochorenia ešte pred viditeľnými príznakmi!

  • Čokoládová masáž

Pozitívne účinky čokolády boli známe už pred 2000 rokmi. Čokoláda obsahuje celú radu vitamínov, minerálov, aminokyselín a antioxidantov, ktoré zabraňujú pôsobeniu voľných radikálov. Pri kontakte s pokožkou dochádza k jej stimulácii a omladeniu, aktivuje sa látková výmena a vyplavujú sa toxické látky. Špeciálne upravená čokoláda vyživuje a zvlhčuje pokožku, zbavuje pleť vrások a pomáha redukovať celulitídu a strie. Vôňa čokolády navyše stimuluje tvorbu dopaminu, hormónu dobrej nálady. Po čokoládovej masáži budú vaše svaly uvoľnené, pokožka vyhladená a nálada výborná.

Čokoládová terapia slúži na:

* zvyšuje elasticitu pokožky, jej tonizáciu, proti celulitíde

* zlepšuje krvný obeh a posiluje cievne steny

* odbúranie stresu a relax

* splnenie si sna kúpať sa v čokoláde :-)

  • Masáž na uvoľnenie bolesti chrbta a šije + meranie prístrojom ITOVIS (30 min.)

iTOVI je skener, ktorý meria 270 frekvenčných bodov v ľudskom tele a pracuje s frekvenciou orgánov ľudského tela. Po zmeraní rezistencie tela voči frekvenciám jednotlivých produktov, prístroj odporučí vhodné

esenciálne oleje a produkty dōTERRA, ktoré pomôžu vrátiť telo späť do rovnováhy. Znamená to, že prístroj navrhne zoznam produktov, na ktoré vaše telo v čase skenu malo najväčšiu odozvu.

  • Thajská bylinná masáž (30 min.)

Je to celotelová relaxačná a uvoľňujúca masáž, ktorá sa robí za pomoci zmesi teplého oleja (bio oleje lisované za studena), ktorý sa natrie na telo a potom sa nahriatymi bylinnými vrecúškami masíruje. Vrecúška sú naplnené zmesou byliniek, ktoré majú úžasnú liečivú silu, ochraňujú a posilňujú zdravie, príjemne prehrievajú a uvoľňujú. Masírujú sa nohy, chrbát, ruky, brucho, tvár, hlava (hlava a tvár sa masírujú bez oleja).

Táto masáž má starobylý pôvod v Indii a prispieva k celkovému uvoľneniu tela, mysle, zlepšuje funkčnosť pohybového aparátu, lymfatického systému, odstraňuje stres, únavu, dochádza k celkovému prehriatiu a

prekrveniu organizmu. Je to forma relaxácie a posilnenia svalov, vlákien, šliach, kostí, kože a zharmonizovanie tela a duše.

  • Harmonizuje a ukľudňuje funkcie v tele
  • Má jedinečný relaxačný účinok
  • Uvoľňuje stuhnutosť svalov, kĺbov
  • Pomáha odstrániť poruchy spánku
  • Posilňuje nervový a imunitný systém
  • Pravidelnou masážou možno predísť kožným ochoreniam
  • Pravidelnou masážou možno zvýšiť obranyschopnosť
  • Pomáha k trpezlivosti, sebadôvere a vitalite

13,90 €
16 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
13,90 €
16 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť