Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Superior izba hotela Bo33**** v centre Budapešti, strešné wellness a raňajky so sektom.

11
Popis ponuky

V metropole Maďarska je otvorený štvorhviezdičkový rodinný hotel Bo33 Hotel**** Family & Suites, ktorý je výhodný svojou výbornou polohou kúsok od historického a kultúrneho centra Budapešti a zároveň aj prístupný všetkými dopravnými prostriedkami. Je však výnimočný aj svojím špecifickým dizajnom a profesionálnymi službami predčiacimi akékoľvek vaše očakávania.

Ako už názov napovedá, pobyt si tu môžete vychutnať aj s dieťaťom, pretože tento hotel sa špecifikuje ako pro-rodinne orientovaný. Napriek blízkemu hlučnému centru je hotel zasadený do tichého prostredia, takže váš komfort a spánok nebude nič rušiť. K relaxu využite hotelové wellness alebo fitness centrum. Hotel disponuje vlastným parkoviskom v podzemnej garáži, všetko pre pohodlie hosťa.

Izba SUPERIOR

Každá izba má zvukotesné steny a odhlučnené okná, čo zvyšuje komfort pre vás a vašu rodinu počas pobytu v rušnom meste. Medzi štandardnú výbavu izby v tomto hoteli patrí aj kapsulový kávovar Nespresso a rýchlovarná kanvica – pripravte si pohodlne každé ráno lahodnú kávu alebo čaj. Výnimočnosť hotela spočíva aj v poskytovaní internetovej televízie s množstvom zábavných programov. Niektoré izby majú vlastný balkón a v kúpeľni je buď sprcha alebo vaňa.

Tešiť sa môžete na výborné raňajky so sektom, ktoré máte v cene. Ak dostanete chuť aj na ďalšie nápoje či pochúťky, 24 hodín denne je pre vás otvorený lobby bar a občerstviť sa môžete aj v snack bare.

Relaxovať môžete vo wellness na streche hotela. Oddajte sa bublinkám vo vírivke s výhľadom, vychutnajte si saunu či parný kúpeľ.

Budapešť – mesto termálnych kúpeľov

Je to jediné mesto v Európe, v ktorom je vybudovaných tak veľa termálnych zariadení a termálnych prameňov. Od roku 1934 sa Budapešť oficiálne pýši názvom – Mesto kúpeľov. V dnešnej uponáhľanej dobe plnej stresu sú kúpele vyhľadávané miesto na oddych a vypnutie od všetkých starostí. Typická atmosféra budapeštianskych kúpeľov si získa každého.

Termálne kúpele Széchenyi

Sú to najväčšie kúpele v meste, ktoré vznikli v obrovskom mestskom parku a ako prvé boli otvorené v mestskej štvrti Pešť. Otvorené sú denne (6.00-22.00 hod.). Po celý rok je možné zaplávať si v 3 exteriérových bazénoch – takisto aj počas zimy. Vo vnútri si je možné vybrať spomedzi viac ako 10 samostatných bazénov a takisto je možné využiť niektorú z lekárskych procedúr.

Námestie hrdinov

Najnovšie zrekonštruované námestie a považuje sa za najkrajšie v celej Budapešti. Obrovské námestie, na ktorom nájdete 3 najväčšie monumenty – Galéria umenia z roku 1896, Múzeum výtvarného umenia postavené v eklektickom štýle a monument, ktorý spája všetky dokopy je Pamätník Milénia. Svoje meno nesie podľa súšia stojace uprostred námestia – pamätník neznámych vojakov – národných hrdinov.

Ako postupovať pri registrácii:

  • Na ľavej strane obrázka je zobrazenie stránky, ktorá sa vám otvorí po kliknutí na http://register-zlavadna.hotelvoucheronline.com
  • Do prvého okna zhora vyplníte číslo kupónu, ktorý vám prišiel po dokončení objednávky na ZlavaDna.sk (z políčka vyznačeného ružovou na spodku pravej strany obrázka)
  • Do druhého okna zhora vyplníte heslo kupónu, ktorý vám prišiel po dokončení objednávky na ZlavaDna.sk (z políčka vyznačeného modrou na spodku pravej strany obrázka)
  • Následne vyplníte svoje kontaktné údaje
  • Do predposledného políčka napíšte názov portálu, na ktorom ste daný pobyt kúpili, čiže: ZLAVADNA.SK
  • Do posledného políčka uveďte názov hotela a počet nocí, podľa toho aký pobyt ste si zakúpili.
  • Napokon zadajte bezpečnostný kód do políčka v spodnej časti stránky a potvrďte rezerváciu kliknutím na slovo Send (v červenom rámiku úplne dole)

123 €
138 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
123 €
138 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

19
28