Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Laserová operácia očí Epi-LASIK v zdravotníckom centre PANMED.

42
Popis ponuky

Zdravotnícke centrum PANMED vám ponúka laserovú frakčnú operáciu oboch očí excimerovým laserom, špičkovou metódou EPI-LASIK.

V priebehu úvodného predoperačného vyšetrenia vám dvojatestovaná očná lekárka s 20-ročnou praxou MUDr. Andrea Salgóová poskytne potrebné informácie a zodpovie všetky vaše otázky týkajúce sa liečby excimerovým laserom.

Táto metóda patrí medzi najmodernejšie spôsoby korekcie krátkozrakosti a as­tigmatizmu. O­perácia očí je bezbolestná a z vášho času ukrojí iba 5 až 8 minút. Zákrok nezasahuje do vnútorných štruktúr oka, prebieha len na povrchu.

  • Znecitlivenie oka očnými kvapkami
  • Uvoľnenie epitelu rohovky pomocou špeciálneho zariadenia (mikrokeratóm)
  • Zhrnutie lamely epitelu
  • Lúč excimetrového laseru odstráni povrchové vrstvy rohovkovej strómy v kruhovej zóne, čím sa zmení zakrivenie rohovky a rovnobežné lúče svetla dopadajúce do oka sa opäť zbiehajú na sietnici
  • Po zákroku sa nasadí kontaktná šošovka a aplikujú sa antibiotické kvapky. 2 až 3 dni po operácii sa môžu vyskytnúť minimálne ťažkosti. 4 až 6 mesiacov je potrebné nosiť slnečné okuliare s UV filtrom, ktoré dostanete ako DARČEK.

Odstránenie krátkozrakosti a astigmatizmu excimerovým laserom prináša najväčší osoh osobám, ktoré sú vo svojom profesionálnom živote odkázané na dobrý, ostrý zrak a okuliare alebo kontaktné šošovky im neposkytujú dostatočnú kompenzáciu.v
679 €
1 170 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
679 €
1 170 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť