Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Zlatý Dukát****: historický hotel v centre Košíc, ktorý bol súčasťou kráľovského domu.

20
Popis ponuky

Elegantný hotel sa nachádza v najlepšej lokalite metropoly východného Slovenska – na Hlavnej ulici, kde je situovaná väčšina košických pamiatok priamo pred chrámom Sv. Alžbety a asi 350 m od štátneho divadla. Budova, v ktorej je dnes štvorhviezdičkový hotel takisto patrí medzi jednu z nich. Zlatý Dukát sa nachádza v jednej z najstarších stavieb v meste, jej základy pochádzajú z roku 1240 a je súčasťou prvého kráľovského domu.

Hotel disponuje vlastným stráženým parkoviskom v interiéri hotela s kapacitou 9 automobilov a ďalšími 6 parkovacími miestami asi 100 metrov od hotela.

Reštaurácia

Reštaurácia pomenovaná po gréckej bohyni dúhy IRIS pôsobí na všetky ľudské zmysly zážitkovou gastronómiou. Pri príprave jedál personál dbá na originalitu a zladenie chuti, vône a estetiky každého jedla. Reštaurácia kde sa môžu konať Vaše recepcie, bankety, večierky, oslavy a svadby s kapacitou do 85 osôb. Poprípade môžete využiť náš salónik na Vašu rodinnú oslavu alebo krstiny s kapacitou do 15 osôb.

Múzeum skla

Jedinečnosť hotela Zlatý Dukát dotvára múzeum skla. Pôsobí ako netradičný dekoračný prvok reštaurácie a lobby baru a dodáva interiéru istú ľahkosť. Medzi približne 500 vystavenými exponátmi z 18. – 21. storočia môžu znalci spoznať citlivú prácu mnohých popredných českých a slovenských sklárov.

Vinotéka

Jedinečná vinotéka s pôvodnými mestskými hradbami z 13 - 16 storočia, kde nadobudnete pocit akoby ste sa ocitli v stredovekej rozprávke. Môžete si v nej vychutnať čaro slovenských a zahraničných vín, francúzske koňaky, ale aj rumy z karibských ostrovov. Táto historická vinotéka je ideálna pre oslavy, porady, súkromné ochutnávky s kapacitou do 30 osôb.

Okolie

Vlaková stanica je vzdialená od hotela 1 km alebo 10 min pešo. Autobusová stanica susediaca s vlakovou je tak isto vzdialená 1 km alebo 10 min pešo. Medzinárodné letisko Košice KSC je vzdialené 8 km od hotela.
79 €
99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79 €
99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť