Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vstup do obľúbeného aquaparku AquaRelax Dolný Kubín - oddych a zábava na jednom mieste.

29
Popis ponuky

Aquapark AquaRelax je unikátne vodné dielo v centre Dolného Kubína. Jeho dominantou je Vodný svet s ponukou vodných atrakcií rôzneho druhu.

Vodný svet ponúka pre návštevníkov vodné atrakcie rôzneho druhu. Veľký multifunkčný bazén pod základňou pyramídy s dĺžkou 26 m a šírkou 19 m. Hĺbka bazéna je od 110 do 130 cm. Teplota vody je 32 °C.

Súčasťou bazénu a jeho okolia sú bublinkovače, masážna lavica pre 6 osôb, 3 masážne sprchy, vodný hríb, 6 masážnych trysiek, divoká rieka, hojdací záliv, ostrov, 2 vírivé vane s teplotou vody 36 °C, 4 vyhrievané lavice, 200 lehátok, 2 fontánky s pitnou vodou , 2 tobogany, dvojšmykľavka NIAGARA a relaxačná terasa na opaľovanie v letnej sezóne.

Plavecký bazén je ideálne miesto pre vaše oddychové, ale aj profesionálne plávanie, organizovanie plaveckých pretekov, sústredení, školských plaveckých kurzov aj pre tie najmenšie deti.

  • dĺžka: 25 m
  • šírka: 15 m
  • hĺbka: od 1 do 2 m
  • teplota vody: 27 °C
  • počet dráh: 6

Pri niektorých vstupoch máte v cene zahrnutý aj saunový svet. Zažite príjemný oddych v novootvorenom wellness centre, kde nájdete infra saunu, fínsku saunu, parnú bylinkovú a parnú soľnú saunu. Po príjemných chvíľach strávených v saunách Vám je k dispozícii ochladzovací bazén, vírivka pre 6 osôb a relaxačná miestnosť.

Reštaurácia AquaVia sa nachádza v budove Aquarelaxu. Má kapacitu 52 miest a v lete na terase s kapacitou 24 miest. Moderne zariadený interiér vám spríjemní chuť vynikajúceho jedla a kvalitného vínka. Zabezpečujeme organizovanie spoločenských akcií ako napríklad oslavy, promócie, malé svadby. Pre oslavy 20 hostí uzatvoríme pre vás priestory reštaurácie a o príjemné posedenie sa postará vyškolený personál.
9,99 €
14 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
9,99 €
14 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14