Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kurz istenia a lezenia na Lezeckej stene K2-Bratislava + celodenný vstup.

20
Popis ponuky

Ak nemáte žiadne alebo máte len slabé skúsenosti s lezením a potrebujete základné informácie, pozývame vás na stretnutie v kurze lezenia pre začiatočníkov. Tu sa naučíte ako istiť, ako používať lezecké vybavenie, ako sa naviazať na lano a komunikovať na stene. Základné lezenie sa učí bezpečne s vrchným lanom Top Rope. Po zvládnutí lezenia s vrchným lanom je možné si kurz predĺžiť o lezenie so spodným lanom na prvom konci – Leading.

V cene kupónuje aj vstup na stenu v deň kurzu a zapožičanie komplet lezeckej výstroje t.j. lezecký sedák, lezecké topánky, lano, istenie, magnéziové vrecko s magnéziom.

Lezecká stena K2-Bratislava sa s výškou 15,5m, viac ako 300 lezeckými cestami a 8 metrovým členitým previsom radí medzi najväčšie lezecké centrá v Európe. Sú tu príjemne položené a kolmé profily, laminátová imitácia prírodnej skaly, profil z kvádrov alebo “vlnitý” profil. Dominantou steny je profil v tvare 15m postavy – Monstra. Pre bouldristov je pripravená skvelá bouldrovka s farebne vyznačenými bouldrami a špeciálna telocvičňa s lezeckými tréningovými prvkami, ako je campusboard, pegboard. Ďalej sú tu hrazdy na street workout a konštrukcia na závesné prekážky.

Svoju optimálnu obtiažnosť si tu nájdu všetci, či už začiatočníci, alebo profesionálni lezci
19,90 €
25 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,90 €
25 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

24
14