Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Hostel Budapest City s až 2 deťmi do 17 rokov zdarma - ideálny štartovací bod priamo v centre.

36
Popis ponuky

Budapešť - nádherná európska metropola len pár kilometrov od slovenských hraníc by nemala chýbať v žiadnom fotoalbume. Pozrite si neogotickú budovu Parlamentu, Baziliku sv. Štefana či najväčšie Tropicarium v strednej Európe s mississipskými aligátormi alebo žraločím akváriom. Mesto Budapešť je uvedené ako jedno z najkrajších svetových miest na zozname svetového dedičstva UNESCO.

Budapešť je známa aj ako "mesto kúpeľov". Nájdete tu viac termálnych prameňov ako v ktoromkoľvek inom hlavnom meste sveta. Je ich tam spolu 118 a vyprodukujú viac ako 70 miliónov litrov termálnej vody denne. Teplota vody sa pohybuje medzi 21 až 78 °C. V súčasnosti existuje 15 verejných termálnych kúpeľov v Budapešti.

Bazilika sv. Štefana - najväčší katolícky kostol v Budapešti, najvýznamnejšia maďarská katolícka pamiatka.

Námestie hrdinov - monumentálne námestie na konci Andrássyho triedy.

Budapeštianska Štátna opera - novorenesančná budova je skvostom architektúry v Budapešti. Má bohatú vnútornú výzdobou, ktorá odráža jej eleganciu a krásu.

Budínsky hrad - je historický zámok a komplex budov z obdobia uhorských kráľov v Budapešti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ako postupovať pri registrácii:
  • Na ľavej strane obrázka je zobrazenie stránky, ktorá sa vám otvorí po kliknutí na http://register-zlavadna.hotelvoucheronline.com
  • Do prvého okna zhora vyplníte číslo kupónu, ktorý vám prišiel po dokončení objednávky na ZlavaDna.sk (z políčka vyznačeného ružovou na spodku pravej strany obrázka)
  • Do druhého okna zhora vyplníte heslo kupónu, ktorý vám prišiel po dokončení objednávky na ZlavaDna.sk (z políčka vyznačeného modrou na spodku pravej strany obrázka)
  • Následne vyplníte svoje kontaktné údaje
  • Do predposledného políčka napíšte názov portálu, na ktorom ste daný pobyt kúpili, čiže: ZLAVADNA.SK
  • Do posledného políčka uveďte názov hotela a počet nocí, podľa toho aký pobyt ste si zakúpili.
  • Napokon zadajte bezpečnostný kód do políčka v spodnej časti stránky a potvrďte rezerváciu kliknutím na slovo Send (v červenom rámiku úplne dole)

69 €
108 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
69 €
108 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť