Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dokonalé kučery do 15 minút bez spálenia s profi kulmou MARCEL CURLING IRON.

62
Popis ponuky

Ďalší produkt, ktorý prinášajú na Slovenský trh je naozaj prelomový. Je to typ kulmy, ktorý svojou stavbou a štýlom siaha až ku koreňom tejto úpravy vlasov – a k samotnému vynálezcovi, Francúzovi, s menom Marcel Grateau. Častokrát sa v histórii vraciame k ‘základom’ a tu to nie je inak.

Časté vlnenie vlasov môže spôsobiť presušenie alebo aj spálenie vlasu. A čo keby ste mali kulmu, ktorá vám vlasy bude vlniť šetrnejšie? ‘MARCEL’ vlní vlasy kĺzavým pohybom, čím neprehrieva vlas na jednom mieste ako klasické kulmy. Ďalšou výhodou je to, tá časť vlasu, ktorá potrebuje viac tepla na stylovanie (vlasy bližšie ku korienku) sa do kulmy dávajú skôr. A končeky vlasov, ktoré sú viac opotrebované sa vlnia na koniec. Možno to znie zložito, ale ako náhle chytíte tento grif do ruky mate vyčarovanévlny na celej hlave do 15 minút! Ďalšou výhodou, je že do kulmy si môžete zobrať oveľa hrubší prameň vlasov ako klasicky, čím si skrátite čas úpravy.

Svetová novinka a kadernícka elita - MARCEL CURLING IRON. Tento model kulmy je prvý svojho druhu na Slovensku. Kulma Marcel je vlastne vylepšený model úplne prvej kulmy na svete, ktorú vynašiel Francúz MARCEL GRATEAU v roku 1872. Po ňom bola kulma aj pomenovaná. Je to kulma, ktorá vlní vlasy kĺzavým pohybom. Tým, že nedržíte kulmu na jednom mieste, vlas nepálite. Ťahom vlas vyhladzujete ale v smere vĺn. Preto sú vlny trvácnejšie.

Ekluzívny vzhľad, jednoduchá manipulácia a šetrnosť voči vašim vlasom. To je kulma Marcel. Používajú ju väčšinou svetoví stylisti a ľudia, ktorí si veľmi často chcú upravovať vlasy.

  • priemer 30mm
  • rozohreje sa do 10 sekúnd
  • digitálny displej
  • nastaviteľná teplota od 180 - 220°C
  • robí vlny kĺzavým pohybom, čiže neprehrieva vlasy na jednom mieste
  • 24-karátový zlatý povrch
  • profesionálny dlhý elektrický kábel

29,99 €
79,90 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,99 €
79,90 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť