Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Nová Chocotopia Průhonice s prehliadkou - ochutnávajte rôzne čokolády a vyrobte si vlastnú.

Chocotopia
0 / 5
27
Popis ponuky

Vitajte v novom čokoládovom zážitkovom centre, kde objavíte všetky čokoládové tajomstvá, o ktorých ste kedy snívali!

Vydajte sa na čokoládovo - marcipánovú objaviteľskú cestu naprieč týmto vzdelávacím a zábavným centrom, prebuďte svojho vnútorného čokolatiéra na niektorom z workshopov, oddýchnite si, ochutnajte dobroty v kaviarni a bistre a nakúpte si domov len tú najkvalitnejšiu čokoládu za výhodnú cenu.

Nie nadarmo sa hovorí "škola hrou"! Tu budete môcť porovnať historickú metódu výroby čokolády so súčasnou vďaka expozícii tradičných strojov a pohľade do prebiehajúcej výroby a nebudete sa pri tom nudiť ani sekundu!

Presuňte sa v okamihu do Mexika na kakaovú plantáž alebo cestujte, naopak, v čase do budúcnosti či minulosti. Či už ste dieťa alebo dospelý, celkom určite si užijete veľa zábavy v minikine a hernej zóne s arkádovými hrami. Skrátka, pre každého sa tu nájde niečo. A to najlepšie? Čokoláda je všade okolo!

Popusťte uzdu fantázii a vyrobte si tie najzaujímavejšie čokoládové produkty presne podľa vašej chuti. Vyskúšajte jeden z workshopov a ktovie, možno budete pokračovať aj vo večernej škole.

Aktivít je veľa a na svoje si prídu malí aj veľkí, neskúsení aj pokročilí čokoborci. A pozor, domov si vždy ponesiete veľa vlastnoručne vyrobených dobrôt!

Zobraziť menejZobraziť viac
11,20 €
15,40 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
11,20 €
15,40 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14